ServisPoint Yoğun Coil Whine Ve Ekran Kartı Nadir Bozulmalar

ServisPoint Yoğun Coil Whine Ve Ekran Kartı Nadir Bozulmalar
11 Kasım 2023 11:34

Yıllardır MSI kullanıcısı olarak burada yaşadığım kötü deneyimleri herkesin bilmesini isterim. Bir firma kurumsal olmalı ve doğruyu söylemeli. Çağrı merkezini arayarak ürünümdeki aşırı 'coil whine' ve nadiren görülen ekran kartının gidip gelmesini ilettim. Çağrı merkezine komple sistemi bile değiştirdiğimi, kayıtların alındığını belirttim. İçinin açılıp, macun yenilenmesini istemediğimi, açılmış bir kartı kullanamayacağımı kendilerine belirttim. Babam tarafından 9 Kasım 2023 tarihinde ürün teslim edildi. Uzun testlere alınacağı söylendi. Ertesi gün çağrı merkezini arayıp bilgi almak istediğimde, ürünümün FurMark'ta 10 dakika boyunca 65 dereceyi geçmediğini, sorunuma bakılmadan macun yenilemesinin yapıldığını ve yurt dışına değişim için faks atıldığını ancak reddedildiğini söylediler. Kendim servispotta gittiğimde oranın yetkilisi ürünün halen incelendiğini, macun değişim talebim olmadıysa kesinlikle değişmeyeceğini belirtti. Personeller bana servise gelen ürünün bakımının yapılacağını söyledi; ben ise kesinlikle bunu istemediğimi, ses kayıtlarında bunun mevcut olduğunu belirttim. Yurt dışına atılan e-postayı istedim, bana veremeyeceklerini söylediler. Kesinlikle inanmıyorum ve mağduriyetim devam ediyor. Tüm kayıtların dinlenmesini istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için tüm gelişmeleri buraya yazmaya devam edeceğim.

Ahmet
02 Ekim 2024 20:31
MSI Yetkili Servisinde Kalitesiz Bakım ve İlgisizlik
Can sonuçtan hiç memnun değil

MSI Ürününde Isınma Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Can
31 Temmuz 15:46
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

MSI Teknik Serviste Anakartım Zarar Gördü, Mağduriyetim Giderilmedi

Muhammed