Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 14:33

Merhaba, Facebook sitesi üzerinden satın aldığım kol saatinin istediğim ürün olmadığını fark ettim. Firmanın belirttiği telefon numarasına ulaşmaya çalıştım ancak böyle bir numara mevcut değil. Ürünü değiştirmek istiyordum ve bana Aras Kargo aracılığıyla teslim edildi. Ürün için 700 TL ödeme yaptım ve bu tutarı kargo görevlisinin hesabına IBAN numaramdan havale ile gönderdim. Ancak şimdi firma ile iletişime geçemiyorum. Firmanın adresi Depo 17 Sokak, Giyimkent, İstanbul ve e-posta adresi saatduyasiplus.com'dur. Telefon numarası ise +90 212 947 8967 olarak belirtilmiş. Benim telefon numaram ise 0532*******91'dir.

Serkan
Serkan
30 Mart 2024 13:11

Sonuçla ilgili dönüş ne zaman olur

Suna sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 15:00
Miloş Boutique Ürün Elime Geçmedi Ve Param Da İade Edilmedi

Aldığım Ürün Görseldeki Gibi Çıkmadı, İletişim Kurulamadı Ve İade Yapılmıyor

18 Ekim 2025 10:49
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-6.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-5.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-4.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-3.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-2.jpg

Ayşenur
25 Nisan 2024 12:57
Tuhana sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2025 15:53