Buse sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 16:31

Garanti kapsamında olan ürünümü yeni model ile değiştireceklerini söyleyip, açık ve kullanılmış ürün yolladılar. Kesinlikle kabul etmiyorum! (İkinci el, yani orijinal kutusunda olmayan, karton minik bir kutuda ürün gönderildi.) Maillerime dönüş yok. Pazartesi Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim, mağdur edildim. Sennheiser Bircom yetkili servisi tarafından, tarafıma, kulaklığım garanti kapsamında olmasına ve problem kullanıcı hatası olmamasına rağmen, “değişim” adı altında ikinci el ürün olup olmadığının bir garantisi olmayan, açık bir karton kutuda ürün gönderilmiştir. Birincisi, ürünü açık kutu verdiğiniz zaman ben 2 sene sonra satmak istesem değerini düşürüyorsunuz ve mağdur ediyorsunuz. İkincisi, ürünün orijinal olup olmadığının yegane kanıtı sıfır kutusudur, takı kutusu değil. Üçüncüsü, ürünün başkası tarafından iade edilmemiş veya kullanılmamış mal olduğunu bana ispatlayamazsınız çünkü açık ürün yolladınız. Dördüncüsü, ben bile size orijinal kutusuyla yolladım, usulü budur diye. Siz koskocaman bir firmasınız, daha önce arkadaşımın da kulaklığını üst modelle değiştirmiştiniz ve sıfır ürün yollandı, olması gereken de budur. Kargo kodu talep ediyorum. Bayram bitti, ürünü size geri yollayıp mağduriyetimin acilen giderilmesini bekleyeceğim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ürünü aynen teslim edeceğimi tekrar ve son kez belirtiyorum. İyi çalışmalar.

15 Temmuz 2024 14:50

Şikayet var üzerinden Sennheiser birçok yetkili servisi için oluşturduğum şikayeti marka cevaplayıp size dönüş sağlanmıştır deyip şikayeti kapattı ama bana kimse dönüş sağlamadı hatta telefonlarımı açmıyorlar maillerime yanıt vermiyorlar bu konu hakkında nereye şikayet oluşturmalıyım

07 Temmuz 2024 15:17

Garantisi daha devam etmekte olan ürünüm arızalandı ve bana sıfır kutulu ürünle değişim yapacaklarını söylediler. Kullanılmış ürün yolladılar sonra arayıp mağduriyetimin giderilmesi için bana yollanan ürünü geri gönderttiler yolladım 27 hazirandan beri teslim alınmış gözüküyor ama Benimle ilgilenen hanımefendinin yıllık izne çıktığını belirtip telefonlarıma ve maillerime resmen dönmüyorlar yasal süreç başlatacağım resmen kurumsal bir firma tarafından dolandırılmış gibiyim! Toplam tam 3 aydır kulaklığım yok ve bilerek garanti sürem bitsin diye uğraşıyorlar kulaklığımı sıfır orijinal ürün yollayacaklarmış söyleyip elimden her şeyi aldılar! Acil açıklama talep ediyorum.

Ek
21 Haziran 2024 16:25

Ayrıca ben ekstra ücret ödeyerek açık gri rengini sarın almıştım. Z**ra hanıma bunu ilettiğimde evet size gri renk gönderilecek demesine rağmen. Hem açık ürün hem de siyah ürün yollandı. Ben sırf açık gri kulaklığıma uydun diye yine fazladan para ödeyerek iPhone 15 Pro mu Titanyum renk satın aldım. Ekstra zarara soktular resmen! Ürünün aynı modeli veya üst modeli fark etmez açık gri renginin yollanmasını ve sıfır ürünle garanti kapsamındaki yasal hakkım olan değişimi talep ediyorum.

24 Haziran 2024 10:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
25 Haziran 2024 12:56

Konuyu uzata uzata benim garanti süremi geçiştiriyorsunuz 1 iş günü içinde dönüş yapılmazsa yasal işlemleri başlatacağım 2 aydır kulaklığım yok verdiğiniz kulaklıkta ikinci el yine kullanmıyorum açmadım bile

26 Haziran 2024 10:25

Sonuçlanmadı. Aradılar kısaca prosedürün böyle olduğunu değişim ürünlerinin takı kutusuyla yollandığını ilettiler. Bende bu şekilde değerinin düştüğünü ve yüksek fiyatlı markalarda orijinal kutu olması gerektiğini tekrar dile getirdim. Tüketici Hakları'na gitmenizi istemeyiz ben tekrar bir görüşeyim dendi (akşam 18.00 a kadar ne olacağı belli olacak güncelleme yaparım)

26 Haziran 2024 15:27
26 Haziran 2024 16:45

Tekrar aradılar sıfır orijinal kutulu ürünle değişim yapılacağı belirtildi ve elimdeki ürünü onlara geri yolladım. Orijinal kutulu sıfır ürün dedikleri gibi elime ulaştığında tekrar yazacağım ve değerlendirme yapacağım.

06 Temmuz 2024 11:56
Bircom Müşteriyi Mağdur Ediyor.

Daha önce şikayet var üzerinden yazdım (arızalı ürünüm sıfır değişim yapılacaktı ama bana kullanılmış ürün gönderdiler mağdur edildim) geri dönüş yaptılar ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söylediğimde gerek olmadığını ve orijinal sıfır kutulu ürün ile değişim yapacağız dediler. Bunu dedikleri Aynı gün bana verdikleri kargo numarası ile onlara yolladım 27 haziranda teslim alınmış gözüküyor ama tam bir haftadır ne telefonlarıma cevap veriyor ne de maillerime…Mailden bu konuyla ilgilenen Zehra Hanım yıllık izne çıkmış sadece bunu bildirdiler. Oturdum Müşteri olarak bir de üstüne 3 ay bekletilip mağdur edilmiş bir müşteri olarak oturdum işim gücüm yok kulaklık peşinde koşuyorum. Koskoca Sennheiser yetkilisisiniz!

08 Temmuz 2024 14:05

27 hazirandan beri ne telefonları açıyorlar ne maile yanıt veriyorlar sıfır kutu yollanacak deyip kulaklığı da elimden aldılar koskoca marka resmen işini yapmıyor

08 Temmuz 2024 14:07

3 aydır kulaklığım zaten yoktu bir de üstüne ikinci el yolladılar diye mağdur edildim hepsini geçtim mağduriyetimin giderileceği sözü verilip elimdeki kulaklığı aldılar ve sırra kadem bastılar hakkımı helal etmiyorum hakem heyetinde arayacağım!

Aslıhan
08 Mart 2025 12:21
Mert sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 03:41
"Süreç Zorlu geçti ancak sonunda bir üst modelle değişim yaptılar. Sadece basit bir kutuda açık gönderildi onun dışında ni problem yok. Teşekkürler..."
Sennheiser Tws 3 Bircom

16 Nisan 2024 21:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 23:49