Şen Besicilik Et Ve Mangal Çocuklara Kötü Muamele

02 Mayıs 2024 20:51

Kızımla ve eşimle gittiğim bu restoranda her şey güzel giderken, küçük kızımın garsonların ilgisiz olmasından dolayı hesabı getirmelerini istedim. İçeri gidip kasiyerin 7 yaşındaki bir çocuğa hesap vermesi yerine, bağırıp kızmasıyla çocuğun içine kapanık olmasına neden oldu ve bizleri de kovar gibi uğurlayarak günümüzü berbat etti.

Gerçekten en ilgisiz insanlar diyebilirim. Çünkü çocukları bir yana bırakın, insanlara karşı hiç saygıları olmadığı gibi, o kadar hesap ödememize rağmen genel olarak ilgi ve alaka sıfır. Kendi paramızla rezil olduk diyebilirim.

02 Mayıs 2024 11:31

Bu restorana gitmeden önce iyicene düşünü., özellikle çocuklarınızla gitmenizi tavsiye. Etmiyorum. Kızımla ve eşimle gittim bu restorana her şey güzel giderken, küçük kızımdan, garsonların ilgisiz olmasından dolayı hesabı getirmelerini istedim. Ve içeri gidip kasiyerin 7 yaşındaki bir çocuğa hesap vermesi yerine, bağırıp kızmasıyla çocuğun içine kapanık olmasına neden olup, bizlerinde kovarmış gibi uğurlayıp günümüzü ber... Etmesiyle son buldu. Gerçekten en ilgisiz ve ahlak yoksunları insanlar diyebilirim. Çünkü çocukları bıraktım, insanlara karşı hiç saygıları olmadığı gibi o kadar hesap vermemize rağmen genel olarak, ilgi ve alaka sıfır. Kendi paramızla rezil oluyoruz diyebilirim

Salim Usta Afyon Garsonların Kaba Davranışı

08 Temmuz 2023 18:18