Soner sonuçtan hiç memnun değil

Semsa Oto Çizik Giderirken Başka Çiziklere De Yol Açıyor.

Semsa Oto Çizik Giderirken Başka Çiziklere De Yol Açıyor.
10 Aralık 2023 19:10

Bu esnaf diye geçinen adamları sosyal medyadan buldum. Aracımda 2 parçada çizik vardı. Piyasanın çok üstünde fiyatlara çalışıyor olmalarına rağmen temiz iş olması nedeniyle gittik. Aracı teslim edecekleri gün mekanlarına gittim. Sağanak yagmur altında arabayı teslim etmeye çalıştılar. Arabayı içeri alın bir bakayım dedim, abi içeriyi yıkadık alamayız dediler. Sağanak altında bakabileceğim kadar baktım. Ama daha arabayı silmeden yağmurdan dolayı tekrardan ıslanıyordu. Acele bir şekilde arabayı teslim etmelerinden şüphelenip kapalı alanda araba yıkayan bir yıkamacıya gittim. İşlem yapılan bölgeyi sildik, küçük küçük kılcal çiziklerin çevrelediği 7-8tane yuvarlak çizikle karşılaştım. Daha sonra arayıp sorunca da yıkamacıların klasik yalanı " abi yıkamada olmuştur" dediler. Halbuki yıkamada gözümün önünde oldu her şey. Uzun lafın kısası sizi mekanında ağırlamayı bilmeyen, yağmur altında müşteriyi bekleten, yagmur altında arabayı kontrol etseydin o zaman diyen ve yaptığının arkasında duramayacak kadar esnaflıktan uzak bu adamlara gidip kendinizi mağdur etmeyin. Resimlerde küçük çizikleri görüyorsunuz o kadar küçük çiziği belki konuşmazdık bile ama onun gibi bir sürü var ve çizik giderme merkezine gidip çiziklerle çıkmak can sıkıcı oluyor.

22 Aralık 2023 20:33 (Şikayetten 12 gün sonra)
Soner
Soner
24 Aralık 2023 05:27

Hakkında şikayette bulunduğum firmanın geri dönüşüne bakarsanız %100 onarım garantisi verilmiştir. Ama aracımda işlem yapılan 2 parçanın da üstünde bir çok çizik bulunmaktadır. Benim kendilerinden para istediğimi iddia etmişler ancak bu iddianın tabii ki de ispatı mümkün değildir. İşte bu iftiralarla şikayetimde söz ettiğim esnaflık ve insanlık etkenlerinden yoksunluğun tam olarak bu noktada kendini belli ettiğini görüyoruz. Ben farklı bir şehirde yaşıyorum bu işlem için İstanbul'a gittim ve 5 gün İstanbul'da kaldım. Semsa otonun lütfedip aracıma bakması ve kusurlarını telafi etmesi için işimi gücümü erteleyip daha fazla İstanbul'da kalamazdım. Ayaklarına çağırıp, ' sorun bizde değil ama sen gel yinede bir bakarız ' deyip üst perdeden konuşup, suçu kendileri dışında herkese atan bir yaklaşım ve tavır içerisinde olmak tüketiciye yardımcı olmak ya da mağduriyeti gidermeye çalışmak değildir. Mesajlarda da kendilerine belirttiğim üzere; ben sizden para pul değil, içten bir özür ve insanlık beklerdim ancak bunu görmek ne yazık ki bizlere nasip olmadı.

24 Aralık 2023 20:37

Muzaffer
Muzaffer

Merhaba siz bir de bu firmaya yaptıgıdınız sözde çizik işlemi boyasız firmaya göre :) ama aslında mikron boya olan işlemli yerlere ekspertiz yaptırın asıl o zaman göreceksiniz canınız mı sıkılıyor mahkemelik mi oluyorsunuz bu firmanın esnaflıkla alakası yok aynen dediklerine %100 katılıyorum geçmiş olsun. Mikroncu bunlar istoçta bir çok esnaf bunlara sağalm ceza kesti milletin arabasını mahvettiler.

Semih
Semih

Muzaffer Denilen Arkadaş, Yıllardır Biri Bu Firmaya bir Karalama Yapsın da Bende Arkasından Destek Olayım Diye mi Bekledin? Bütün İstoç Neredeyse Bizim Müşterimiz Kimmiş o Bize Ceza Kesmiş Arkadaşlar Söyle de Bizde Tanıyalım Hem Herkeste Bilsin? Sizin Gibiler Hiç Bitmez. İşsiz Güçsüz Gereksiz Adamlar Olduğunuz Burada Boş İşler Peşinde Dolanmanızdan Çok Belli. Bu Mesleği Var Edende İlk Yapanda semsa OTO'dur. Bunu Herkes Bilir. Yıllardır Memnun Kalan Onca Müşterimiz Ve Onların Tavsiye Ettiği Kişiler Bize Fazlasıyla Yetiyor. Yıllardır Hizmet Veren Firmaya Güvenmeyip Birkaç Yalan Yoruma İtibar Eden Adamda Bize Hiç Gelmesin Zaten. Sizin Gibi Adamlara İhtiyacımız Yok. Sizin Gibilere Bakarsan Apple da Kötü, Arçelik'te Kötü, Samsung'da Kötü. Kötü Yorum Yapılmayan Birtane İyi Firma Görmedim. Nedeni Çok Belli İyileri Kıskanırlar Çekemezler. Ama İyi her gün Yükselmeye Devam Eder. Bizde her gün Dahada Yükselerek Devam Ediyoruz. Yine Söylüyorum Firmamız Sizin Gibi İnsanlara Asla Taviz Vermeyecektir.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:00
Gezen Usta İzlediğiniz Videolar İle Alakası Olmayan Ekspertiz!
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Big Auto Washing Oto Yıkama Hizmeti Değerlendirmesi

24 Haziran 2024 16:20