Serhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:00

Bursa'da ikamet ediyorum. İstanbul'dan bir araç beğendik. Yeterli vaktimiz olmadığı için ve işi hızlandırmak amacıyla Instagram'da karşıma çıkan, çektiği detay fotoğraf ve videolar ile güven veren bu firmaya denk geldim. Araç ilanını gönderip destek istedim. İstanbul'da olan usta ile iletişime geçtiler. Araç incelenirken tarafıma araç fotoğrafları iletildi. Bende gelen fotoğraflar üzerinden çeşitli sorular sordum. Araçta bildiğim ve genelinde olan sağ stop lambası diğerine göre daha mı sönük yanıyor diye sordum ve karşılığında hayır, bir sorun yok denildi. Aracın genel olarak temiz olduğunu ekspertiz yapılabilir olduğunu söylediler. Ekspertiz sırasında yine tarafıma fotoğraflar gönderildi ve araçta ufak tefek kusurlar dışında sorun olmadığı söylendi. Aracı üzerime almaya gittiğimde yağmurdan dolayı araba kirliydi. Detaylı inceleyemedim. Açıkçası bu firmaya ve ekspertize güvendim. Aracı alıp yıkattıktan sonra, aracın ön ve arka tamponlarında yoğun hasar çizikler, sağ arka stop lambasında kırık/çatlak, ısrarla sorduğum sönük yanma problemi ve en önemlisi aracın ön tamponunda çok yoğun taş izleri olduğunu gördüm. Şahıs ile tekrar iletişime geçip durumu ve mağduriyeti anlattım. Sadece özür dileriz bu paraya bu kadar tarzında geçiştirmelik cevaplar verdi. Ödemeleri IBAN üzerinden gönderdim ve gönderirken açıklama yazmamam rica edildi. Şirketin yasal prosedürü, ruhsatı ne şekilde bilmiyorum ancak, vergiden kaçtıkları aşikardır. Kısacası verdikleri hizmetin arkasında durmayan, sosyal medyada izlediğiniz videolar ile ilgisi olmayan asla güvenilmeyecek bir firma. Konunun ticari kısmını ve detaylarını Ticaret Bakanlığı ile paylaştık. Tüm konuşmaları ve raporları gönderdik.

profile profile

Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30
Auto Steward Vaat Edilen Hizmetin Verilememesi
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Semsa Oto Çizik Giderirken Başka Çiziklere De Yol Açıyor.

10 Aralık 2023 19:10
Semsa Oto Çizik Giderirken Başka Çiziklere De Yol Açıyor.

Aliş Bebe Mağduriyet Garanti İle Anlaşmazlık

06 Ağustos 2024 00:20
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 17:27
Drn Ekspertiz & Servis Drn Oto Ekspertiz Hizmeti Kötüye Kullanma.
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Plaza Kuzen Bayi İlgisi Satış Sonrası Kabusa Dönüştü

07 Nisan 2025 14:56