Berk sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'den SEG TV Montajında Gizli Ücret Şoku

Vestel'den SEG TV Montajında Gizli Ücret Şoku
22 Ekim 2024 15:56

Vestel mağdur ediyor resmen. 19 Ağustos'ta vs outlet Pendik Store'dan bir televizyon aldık. Vestel SEG markalı 55SBU710 55" 4K Smart LED TV'yi aldık. Bize ücretsiz kurulum yapılacak sadece teslimatı siz buradan alıp ürünü evinize götürüyorsunuz denildi. Servisi yönlendirdiler. Servis bugün geldi. Bizden 600 lira duvara montaj ücreti istiyorlar eğer ürün SEG olmayıp, Vestel marka olsaymış bedava kurulum ve montaj yapıyorlarmış ama SEG olduğundan dolayı 600 lira ücret talep ettiler. Bu bilginin bize verilmediğini paylaştım. Bize ücretsiz her şey yapılacak dediler. Kısacası her şey mağduriyet durumu. Kimseyi öneri yapmam, kötü bir marka. Bilgiyi eksik verip müşteriyi mağdur ediyorlar. Vestel bu konu hakkında müşterisini mağdur etmemeli. Aksi durumda Tüketici Hakları'na kadar gideceğim. Kesinlikle ücreti geri talep ediyorum ve açıklama bekliyorum.

23 Ekim 2024 13:50 (Şikayetten 21 saat sonra)
30 Ekim 2024 19:58
vestelden-seg-tv-montajinda-gizli-ucret-soku-1.jpg

Aramadıkları gibi bir de dalga geçiyorlar. Şikayet sonrası ne kadar memnunsunuz anketi atmışlar SMS olarak. Aramadınız, eksik bilgi verdiniz, kurulum için ücret aldınız daha ne sayayım ne kadar kötü bir firma gerçekten diyecek hiçbir şey yok

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Servis Ücretleri: Haksız Kurulum Bedeli Şoku!

Gökhan
24 Ocak 2025 17:34
Vestel Servis Ücretleri: Haksız Kurulum Bedeli Şoku!

Yusuf
24 Ocak 2024 15:36
SEG TV Ücretsiz Kurulum Vaadi Hayal Kırıklığına Dönüştü
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

SEG Vestel Servisi Kurulum Ücreti İstiyor

Tuba
28 Haziran 2024 00:41
SEG Vestel Servisi Kurulum Ücreti İstiyor
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Ocak 2024 16:47