Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
28 Aralık 2024 14:31

30.11.2024 tarihinde A101 mağazasından SEG marka çamaşır makinesi satın aldım. Almaz olaydım. Makine ayın 7 sinde teslim edildi. Ürünü 1 gün sonra çalıştırdığımda açma kapama tuşu basılı kalmış şekildeydi. İlk gün fark edemedim, makineyi çalıştırdım o kadar Gürültü çalıştı ki yürüyüp gidecekti makine. Bunun üzerine servis kaydı açtım. Servis kapağın yerine oturmadığını ve düzelttiğini iletti, düğmeyi değiştirelim dedi. Sıfır aldığım ürünün düğmesini neden değiştirim kabul etmedim sıfırını getirin dedim kabul etmediler. 1 gün sonra makineyi tekrar çalıştırdım ses hala devam ediyordu. Satın aldığım A101 mağazasına gittim. Faturamla birlikte iade etmek istedim. İade için servis kaydı gerekli dediler. İade için servis kaydı açtım servis geldi. İade edemeyeceğini belitti. Yahu dalgamı geçiyorsunuz dedim. 20 gün birçok aramalar yaptım, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. 23.12.2024 tarihinde SEG markanın fabrikasından S**** hanım diye birisi aradı ürünü sıfırı ile değiştirelim dedi. Tamam dedim kabul ettim 28.12.2024 (bugün) tarihine değişim için randevu verdiler, ben bu sırada Tüketici Hakem Heyeti başvurumu iptal etmiştim. Değişim için gelmediler, arıyorum değişim talebinizi iptal ettik değiştiremiyoruz diyorlar. Maalesef böyle işte ülkenin geldiği nokta. SEG markası görünce kaçın, A101 den ekmek alın su alın elektronik bir şey almamalısınız. Çok pişmanım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ben paramı alırım alamam o ayrı bir konu ama bir daha bu iki markadan hiçbir şey almayacağım kesin

09 Nisan 2024 16:08
SEG Marka Çamaşır Makinesi Sıfır Ama Boya Attı
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Çamaşır Makinesi

Nalan