Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Çamaşır Makinesi

Vestel SEG Çamaşır Makinesi
Nalan
17 Aralık 2023 21:36

Merhaba, A101'den Vestel SEG marka çamaşır makinesini Temmuz 2022 yılında satın aldım. Garantisi son bulana kadar defalarca telefon ederek, servis çağırarak ve şikayetlerde bulunarak yardım istedim. Ancak her seferinde sorun yaşamıyormuşum gibi bir arıza görülmediği ifade edilerek, imzasız onaylarla taleplerim reddedildi. En sonunda 'tamam' diyerek garantim dolmadan makineyi götürüp, parça değiştirildiği iddia edilerek geri getirildi. Daha sonra, 'bu makineyi istemiyorum' dediğimde, 'bir sene daha garanti süresini uzatalım, yine deneyin' diyerek makineyi hâlâ geri almamaları ve bu süre içinde su boşaltma kapağının açılmadığını söyleyince, arıza kaydedip servisin ücretli olarak gelip bakacağını beyan etmeleri beni artık yıldırdı. Lütfen, bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olacak kimse var mı?

İnci
İnci

SEG marka ürünlerin çoğu problem çıkartıyor, ben de yeni bulaşık makinesi aldım. Bulaşıkları kirli çıkartıyor. Servis geldi, şeffaf test yaptı, hatayı bana çıkardı. Kullandığım f. Marka tablet küflenmiş dedi. Yalan küf filan yok. 200 TL aldı gitti

SEG Çamaşır Makinesi Sıkıntısı ve Servis Çıkmazı

Engin