Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Seç Turizmin Duyarsızlığı

Seç Turizmin Duyarsızlığı
17 Haziran 2024 20:49

Gaziantep ilinden Mersin'e verilmek üzere bir tepsi baklava ile bir kutu özel eşyamızı Seç Turizm firmasına verdik. Ücreti ödendi, yalnız kargomuz elimize gelmedi. Firmayı arıyoruz, 'Biz otobüse verdik' diyor. Otobüsü arıyoruz, 'Bize ne teslim ediliyorsa biz dağıtıyoruz' diyor. Mersin otogarında araç geldiği zaman hiçbir şekilde baklava falan indirmedi. Kamera kayıtları da var elimizde. Aradan dört gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde kaybolan kargomuzla ve özel eşyamızla ilgilenmiyorlar. Sorumlu olan firmayı defalarca aramamıza rağmen geçiştirip duruyorlar. Arkadaşlar, ya bu işi yapmayın ya da yaptığınız zaman insanların özel eşyalarını ve kargolarını kaybetmeyin. Ondan sonra insanlara lakayıt bir şekilde cevap vermeyin. Eşyamız kayboldu, özel eşyamız da kayboldu. Baklava önemli değil, kim almışsa yesin. Ama bizim için önemli olan aile fotoğraflarımız vardı içinde. Günlerdir aramamıza rağmen hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Baklavanın teslim edildiğine dair fotoğrafını çekip bana atmıştı gönderen arkadaş.

09 Eylül 2024 09:30

Seç Mersin otogar Şubesi ile otogar emanet haksız kazançlıkları Gaziantep’ten daha önce de baklava gönderildi bize bayram arifesi baklavamız resmen çalındı otobüse sorduk teslim ettik dediler emanete soruyoruz bize böyle bir şey gelmedi diyor ben bilmiyorum diyor üç maymunu oynuyorlar dün yine Gaziantep’ten ailem benim için lavaş ekmek yapmışlar seç otobüsüne teslim etmişler yol ücreti olarak da kargo ücreti olarak 200 TL vermişler otobüs bilgilerini bana attılar üzerine de yazmışlar emanete teslim edilmesin çünkü otobüsü bekliyordum zaten saat 7:00’de gelecek otobüs gelmedi saat 8:00 oldu dokuz oldu hala gelmedin şoförü aradığımda aracımız arıza vermiş belli değil ne zaman geleceğiz bilgisi verdiler ben de eve döndüm daha sonra firmayı tekrar aradım biz Mersin’e vardık dediler 30 dakika geçmemişti arabama bindim tekrar otogara gittim paketlerimi sordum emanete teslim ettiklerini söylediler emanete gittim yani diyebilirim ki 5 dakika veya on dakikaydı teslim almış benden 240 TL emanet parası istediler ben de dedim ki Soğukhavadeposu mu var burada yani bu emaneti siz alıp ne yaptınız aradan 5 dakika geçmemiş ayrıca paketin içinde ekmek var hani kusura bakmayın bir paket lavaş bana 420 TL’ye +2 sefer de otogara gittim geldim 400 TL benzin yakmışım bana 820 TL’ye mal oldu ben de arkadaş benim paketimin üzerinde yazıyor emanete teslim edilmesin yani aradan 5 dakika geçmemiş bu adaletsizlikte dediğim zaman bağırıp çağırıp biz paketini vermiyoruz git nereye şikayet ediyorsan et dediler yazıhaneye gidiyorum biz karışmıyoruz diyorlar halbuki yazı haneci bunları arayıp yarın bu paketleri alın emanete götürün deniliyor

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Seç Turizm'de Valiz Ücreti Ve Yanıltıcı Hizmet Sorunu

01 Ocak 2025 19:06
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç'ta Kaybolan Kargo ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

05 Kasım 2025 14:08

21 Aralık 2023 00:49
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 14:06
Lüks Mersin Kargomuz Kayboldu, Mağduriyet Yaşıyoruz