Barış sonuçtan hiç memnun değil

Seat Yaşadığım Hizmet Mağduriyeti İle İlgili Bilgilendirme

Barış
29 Ekim 2023 12:07

Seat Ibiza aracımın airbag ile alakalı bir geri çağırım ve ücretsiz değişim söz konusuydu. Bunu bile sağdan soldan duyarak kendim iletişime geçtim, o şekilde teyit ettim. Bir randevu oluşturduk ve aracımı götürdüm. Değişim yapılacağını söylediler. Aracım servis kısmına gitti, 5 dakika sonra geri geldi. Parça elimizde kalmamış. Tedarik edince sizinle iletişime geçip tekrar gelmenizi isteyeceğiz dediler. Aradan 1 hafta civarı geçti ve aradılar. Parçanın geldiğini söylediler. 27.10.2023 tarihi için randevu oluşturduk. Randevu saatinde gittim. Arkadaş aracı tekrar aldı. Servis kısmına gitti. Döndüğünde bana başka bir araç için parça siparişi verildiğini söyledi. Sizin için tekrar parça tedarik edeceğiz ve çağıracağız dediler. Bunu kabul etmediğimi ve mağduriyetimin giderilmesini kendilerine söyledim. Ben parayı yoldan bulmadım. Aracımda su yakmıyor maalesef. Ozon Temizliği hediye edelim ne demek? Ben bir kazaya karışsam, o airbag değişmediği için yaralansam veya bir can kaybı yaşansa bunun hesabını kim verecek?

6 Ay Önce Aldığım Seat Marka Aracımın Arızasının Çözülmeyip Mağduriyet

Hacer
28 Mayıs 2024 11:37
6 Ay Önce Aldığım Seat Marka Aracımın Arızasının Çözülmeyip Mağduriyet

Citroen Airbag Değişimi İçin Geri Çağırma Mağduriyeti!

Özlem
16 Eylül 2024 14:35
#C3
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Bitmeyen Airbag Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Savaş
15 Nisan 20:01

11 Eylül 2023 16:48
Seat Üretiminden Uzun Süren Onarım
Seat Üretiminden Uzun Süren Onarım
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
17 Aralık 2024 15:02