Samsung Telefon Z Fold 4 Ana Ekran Ortasında Siyah Şerit Çıktı

Samsung Telefon Z Fold 4 Ana Ekran Ortasında Siyah Şerit Çıktı
08 Ocak 2024 21:09

Samsung z fold 4'üm var an itibariyle ana ekranı açtığımda ortada siyah şerit çıktı ve dokunmatikte çalışmıyor. Telefonumu yurt dışından aldım. Buna benzer sorun yaşayan bir sürü kişi olduğunu gördüm. Sorun kronik ve Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda hiçbir şey yapmadılar. Resmen bize göre kronik değil zaten yurt dışı cihaz servisler isterse parasıyla yapar isterse yapmaz dediler.
Benim cihazlarımın yarısı Samsung son 5 cep telefonumda öyleydi Türkiye'de 512 GB versiyonu olmadığı ve Samsung kalitesine güvenerek yurt dışından ürünü aldım. Ancak geldiğimiz noktada durduk yerde ekran bozuluyor ve kronik sorun olduğu belli olmasına rağmen bize bu muamele çekiliyor. Çok yazık Samsung a hiç yakışmadı.

09 Ocak 2024 08:29 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yunus
09 Ocak 2024 10:11

Herkesle görüştüm Amerika ve Almanya Samsung ile de hiçbir çözüm yok. Yazıklar olsun.

Şükrü

Hocam aynı sorunu bende Moldova dan almış olduğum telefonumda yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Çiğdem
19 Şubat 2024 18:18
Samsung Z Fold 4 Telefonumla Çaresiz Kaldım Şikayetçiyim

Yeşim
16 Eylül 2024 16:18
Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
19 Eylül 2023 22:08
Samsung Telefon 1 Sene Olmadan Bozuldu, Kaldık Öyle!