Cansu sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 16:37

Yaklaşık 1,5 yıl önce Media Markt'tan aldığım Samsung A52 model telefonum, satın aldıktan yaklaşık 4-5 ay sonra arızalar vermeye başladı. Şu güne kadar 6 kez servise götürdüm; üçünde farklı parçalar değiştirildi. Telefonumu servisten her aldıktan sonra yaklaşık 1 ay içinde tekrar hatalar vermeye başlıyor. Üçüncü ve dördüncü kez servise gitmemde, servisteki cihazlara bağlayarak güncelleme yaptılar ve geri verdiler. Bu yüzden telefonumu servise götürdüğüm için kayıt dahi etmemişler. Bir seferinde, 23 Ekim'de 6. kez götürdüğümde, sorunları ekran kaydı ve resim alarak galeriye kaydettim. Bunları tamir yapacak kişi görsün diye teslim alan arkadaşa göstereceğini ve bunların normal olmadığını söyledi; ama dalga geçer gibi telefonum 'servisten hiçbir sorun görülmemiştir' diye geri geldi. Artık ben cihazımın misliyle değişimini istiyorum. Samsung müşteri hizmetleriyle görüştüm; defalarca aramama rağmen '24 saat içinde size geri dönüş sağlayacağız' diyorlar ama dönen yok, bıktım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve en yüksek ticari avans uygulamalarını isteyeceğim. Bundan sonra onlar düşünsün.

10 Kasım 2023 16:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Cihazım 2 Yılda 3 Kere Bozuldu. Yeni Cihaz Hakkımı Reddettiler

09 Eylül 2023 11:46

12 Ekim 2023 22:37
Samsung Telefon Samsun Bayi Telefon
Sarp sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 11:26
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 15:53
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 20:23