Ömer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 11:52

Samsung Galaxy Watch 6 Classic'i satın alalı 4 ay dolmadan saatin kasasında soyulmalar başladı. Değişim için garantiye gönderdim. Servisten arayıp değişim yapılacağını söyleyeceklerine darbe olduğunu iddia ettiler. Suçu bana atıp ücret talep ettiler. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayeti dile getirdim, bu sefer 'bir kerelik bizden olsun' diyerek kasayı değiştireceklerini belirttiler. Sanki ben rica etmişim gibi 'bir seferlik ücretsiz yapacağız' diyorlar. Yeni üründe benim kaynaklanmayan bir problemden ötürü neden parça değişsin? Saatin değişimini gerçekleştiremediler. Şimdi haklarımı Tüketici Hakları Mahkemesi'nde arayacağım. En doğru kararı onlar verecektir. Ancak Samsung gibi uluslararası bir firmaya bu durum hiç yakışmadı.

24 Ocak 2024 08:40

Samsung Galaxy Watch 6 Classic saat 4 ay dolmadan kasada soyulmalar oldu saatin değişimi olacağına servis benim üstüme attı ve saati onarım çözümüne gittiler. Kesinlikle pişman oldum bu saati aldığıma. Hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım oda olmazsa Tüketici Hakları mahkemesine gideceğim oda olmazsa yasal yollarla gideceğim neresi varsa gideceğim hakkımı arayacağım. Sonuç alamasam da kesinlikle hakkımı helal etmeyeceğim Samsung markasının sadece adı kalmış

24 Ocak 2024 08:31

Samsung Galaxy Watch 6 Classic saat kasa soyulmaları var garanti benim üstüme atıyor ne söylediysem değişim yapmadılar sadece onarıp göndereceklerini söylüyorlar hakkımı Tüketici Hakları mahkemesinde arayacağım oradan da sonuç çıkmazda nereye kadar gidebilirsem gideceğim yasal yollarla hakkımı aramak için ama kesinlikle pişman oldum bu saati Samsung'dan aldığım için. Saati almak isteyen olup da Detaylı bilgi almak isteyen olursa başımdan geçenlerle alakalı bana ulaşabilir ve sorunumla alakalı bilgi verebilirim

22 Ocak 2024 13:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ömer
23 Ocak 2024 22:30

İrtibata geçilmiş olup mağduriyetim giderilmemiştir. Yarın Tüketici Hakları mahkemesine başvuru yapıp yasal yollarla hakkımı arayacağım.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 11:32
Adem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 11:23
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 12:06
Su Geçirmez Denilen Saatin Su Alıp Yüksek Onarım Ücreti Çıkarması

Garanti Kapsamındaki Galaxy Watch 6 Classic'in Kapanma Sorunu Çözülemiyor, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

28 Ağustos 11:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 4 İçin Yüksek Onarım Ücreti Ve Servis Sorunu!

11 Eylül 18:27