Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 01:11

S20 Plus telefonum masanın üstündeydi, gelen mesaja bakmak için telefona baktım ekranda mor renkte bir çizgi oluşmuş. Telefon ne yere düştü ne de bir yere çarptım masanın üstündeyken böyle bir sorun oluştu. Buradan bakınca bir çok kişide güncelleme sonrasında bu sorun ortaya çıkmış. Samsung da Apple' in bir zamanlar yaptığı güncelleme ile telefonları bozma yavaşlatma gibi bir yol haritası mı izliyor acaba? Apple sonrasında cezaya çarptırıldı ve bunu yaptığını kabul etti.
Telefonumda hiçbir darbe, düşme ya da su, toz teması olmadan ekran kırılması olmuş değişmesi gerekli diye Samsung Mecidiyeköy 8100 TL masrafı olacağını söyledi. Yazılımsal ya da kasti bir durum olup olmadığını araştıracağım ve yasal haklarımı kullanacağım ve belki de Samsung firmasına dava açıp bu olaydan çok karlı çıkacağım.
Zamanla göreceğiz Samsung ne kadar güven veriyor nelerin peşinde.

16 Ağustos 2024 01:11

S20 Plus telefonum masanın üstündeyken gelen mesaja bakmak için telefonunu aldığımda ekranda mor renkte bir çizgi oluşmuş olduğunu gördüm. Telefon ne yere düştü ne bir yere çarptım ne de suya teması oldu, durduk yere böyle bir sorun oluştu. Samsung Mecidiyeköy servisine sordum ekranın değişmesi gerektiğini garantisi bittiği içinde 8100 TL ücreti olacağını söylediler. Şimdi buradan incelediğimde bir çok kişide aynı sorunun olduğunu gördüm. Telefon düşmeden, çarpmadan nasıl ekranında böyle bir sorun olur diye araştırma yaptım ve yazılımsal bir durumda olabileceğini düşünmeye başladım. Çünkü Apple firması da buna benzer bir yazılımla telefonlarını yavaşlatıyor ve farklı sorunlar yaşatmak suretiyle müşterilerini telefonlarını değiştirmeye yönlendirdiği tespit edildi ve cezaya çarptırıldığını biliyorum. Sonuçta sebepsiz yere böyle bir sorun oluşması markanın marka güvenilirliğine yakışmaz. Bu olay ile ilgili araştırmaya devam edeceğim ve Samsung firmasını mağduriyetimi gidermeye davet ediyorum, aksi halde tüm kanuni haklarımı arayacağım ve belki de kasti bir yazılımsal durum olduğu ortaya çıkarsa firmanın ceza ile karşı karşıya kalması söz konusu olacaktır.

s20-plus-ekraninda-cizgi-cikmasi-1.jpg
profile profile

Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S20 Plus Ekranında Yeşil Çizgi

28 Temmuz 2024 00:08
Samsung S20 Plus Mağdurları +1

19 Nisan 2024 20:59
Samsung S20 Plus'ta Güncelleme Sonrası Yeşil Çizgi Problemi
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 17:16
Samsung S20+ Beyaz Ekran Sorunu