Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S20 Plus Ekranında Yeşil Çizgi

Samsung S20 Plus Ekranında Yeşil Çizgi
06 Ağustos 2024 13:45

Aktif olarak kullandığım Samsung S20 Plus telefonum temmuz ayında ki güncellemeden sonra ekranımda hiçbir hasar olmamasına karşın durduk yere ekranımın üstünden altında dümdüz yeşil çizgi çıktı. Dediğim gibi telefon hiçbir şekilde hasar almadan elimde durup dururken oldu. Samsung müşteri hizmetlerini aradım fakat muhatap bulamadım. Şikayetvar'da onlarca yüzlerce şikayet var ve Samsung bu hatanın arkasında durmuyor. İstanbul'da Samsung yetkili servise götürdüm bana ekran değişimi yapılması gerektiğini söylediler ve 7500TL para istediler. Durumu onlara açıkladım yetkili servisteki çalışan telefona baktı ve hasar olmadığını ve bu sorunun Samsung cihazlarda olup bu durumla karşılaştıklarını söylediler. Samsung bu cihazın arkasında dursun. Telefon durduk yere böyle bir şey yapıyorsa sorumlusu kullanıcı değildir. Samsung yetkililerine sesleniyorum lütfen benimle iletişime geçin size zahmet beni bilgilendirin ve yardımcı olun.

Ali
Ali

Evet aynı sorun bende de var Telefonları kötü

Pelin
Pelin

Aynı sorunu eylül güncellemesinden sonra bende yaşadım, telefon hiçbir hasar almamasına rağmen yeşil çizgi oluştu. Ve Samsung asla ürününün arkasında durmuyor, ekran değişim ücreti alır 6 ay garanti veririm 6 aydan sonra aynı hayatı verirse yine ücret alırım, servisten duyduğum cevap

Sorun son güncellemeden sonra geçti mi acaba

Tuna
Tuna

Hayır geçmedi. Geçecek gibi de durmuyor. Samsung'dan aradılar fakat bomboş şekilde zamanımı harcadılar sonra donupte bir şey Yapamayız dediler. Ürün hatası olduğunu kabul ettiler ama bir şey Yapamayız diyorlar

Cemyigit sonucu yetersiz buldu

03 Mayıs 2024 10:30

11 Ağustos 2023 23:49
Samsung Telefon Telefon Ekranında Yeşil Çizgi Meydana Gelmesi
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S20+ Ekranda Yeşil Çizgi Sorunu

16 Temmuz 2024 12:48