Samsung Telefon Galaxy Note 9 - Su Damlası Hatası

26 Ocak 2024 11:31

Samsung Galaxy Note 9 telefonum ara ara şarja taktığımda su damlası işareti veriyor ve alarm veriyor. Bir süre kullanmadığımda sorun çözülmüş gibi oluyor ama nedensiz olarak tekrar aynı hataya geçiyor. Kronik bir arıza. Su teması yok, nemli ortamda olmuyor. Ama kullanmaz duruma geldim ve yeni bir makine almak zorunda kaldım. Sorunun kalıcı olarak. Çözümünü rica ediyorum.

26 Ocak 2024 11:45 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Gülin

03 Ekim 2024 11:46

26 Aralık 2023 10:40

28 Ocak 2024 14:42
Güray sonuçtan çok memnun

Samsung S22 Nem Algılandı!

22 Haziran 2023 13:23
"Benim gibi bu sorunu yaşayan insanları bilgilendirmek için yazıyorum. İlk olarak Samsung çağrı merkezinden aradılar ve konuyu kendilerine detaylı olarak anlattıktan sonra en yakın yetkili servise gitmem gerektiğini belirttiler. Yetkili servise telefonu değişim talebi ile (orijinal kutusu, şarj kablosu ile birlikte) teslim ettikten sonra (tarafıma yedek telefon verildi) yetkili servis teknisyeni tarafından aranarak konu ile ilgili bilgilendirildim. Teknisyenin açıklamaları sonucu telefonun değişim talebi yerine tamirine karar verdik ve aynı gün (yaklaşık 3-4 saat içerisinde) telefonumu tamir ederek teslim aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum. Ankara - Necatibey Caddesinde yer alan yetkili servisten aldığım bilgilendirme ve hizmet için teşekkür ederim."

10 Temmuz 2023 13:03