Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Çizik Var Dedi Değişim Olmazmış

Samsung Telefon Çizik Var Dedi Değişim Olmazmış
18 Eylül 2024 23:24

Samsung S24 Plus telefon aldım. Telefon aşırı ısınıyor, kulağıma koyamıyorum, kulağım yanıyor. Servise verdim. Beni geri aradılar, neymiş efendim kasasında çizik varmış, değişim yapamazlarmış. Ne alakası var dedim, ben cihazı kurcalamış mıyım? Hayır. Yetkisiz müdahale var mı? Hayır. Aldığım günden beri güncelleme ile düzelir diye bekledim. Bu tam bir saçmalık. Sıfır aldığım, kullanamadığım arızalı cihaza çizik var diye tamir olur diyorlar. Ben de farklı bir markanın yetkili servisliğini yapıyorum. Bu şekilde olan cihazların arızası varsa müşteri ilk 6 ay içinde onarım değil değişim talep edebilir. Çizik ne demek? Benden alıp onarıp sıfır diye tekrar mı satma niyetiniz var anlamadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Müşteri hizmetlerini konuyu sormak için dün aradım, bana geri döneceklerini söylediler, 2 gün oldu. Arayan soran yok. Bugün tam 4 kere daha aradım, dönen olmadı. Son aradığımda benim konumla ilgilenmek üzere atanan hanımefendinin en son saat 17:39'da aradığımda mesai bitmeden dönüş yapacağı söylendi, kaça kadar çalıştığını sordum, 20:00 dediler. 18:45 gibi tekrar aradım. 18:00'de çıkmış. Kendisine ulaşmak için 2 temsilci ile konuşmanız gerekiyor. Sanırsın Samsung Türkiye Genel Müdürü. Bilgi verdik. Size dönecek diyorlar. İlk açan kişi bu birim farklı konuyla ilgileniyor, sizi ilgili birime aktarıyorum diyor. Aktardığı kişiye her şeyi baştan bir daha anlatıyorsun, o da diyor ki benim yetkim yok, yetkili sizi arayacak. Müşteri hizmetleri değil, temsilcinin sekreterleri sanki. Şimdi buraya da yazacaklar, size en kısa sürede dönüş yapılacak diye. Bekle dur.

Hilmi
Hilmi

Merhabalar. Bende sizin gibi Samsung s24 Plus aldım. Sizin gibi aynı sorunları yaşadım. Hiç vakit kaybetmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin lütfen. Çünkü bunlar sorun bile çözmüyorlar, bizi oyalıyorlar.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Plus: 6 Ayda Anakart Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Kasım 2024 23:48

06 Haziran 2024 01:40
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Yeni Alınan Cihazda Sürekli Sorun ve Servis Mağduriyeti

17 Ağustos 2025 21:15