Samsung Tablet Hoparlör Sorunu

23 Mayıs 2024 17:04

Samsung S9 fe Plus tabletimizi sahip olalı henüz bir ay olmuşken, video oynatırken veya izlerken aniden elektronik bir ses gelmeye başladı ve ne yaparsam yapayım düzelmedi. Yazılımsal bir sorun mu yoksa başka bir problem mi olduğunu bilmiyorum. Sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Ürünümün garantisi de devam etmektedir. Tabletin üst kısmındaki hoparlörlerden birisi herhangi bir sıvı ya da toz kaçması olmamasına rağmen veyahut bir cisim sokulmamasına rağmen ses vermek yerine cızırtılı elektronik bir ses veriyor. Ses derecesini 0'a indirmeme rağmen ses bir süre gelmeye devam ediyor. En kısa sürede dönüş yapılırsa memnun olacağım.

23 Mayıs 2024 17:07 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Yorumlar (7)

Serra

Sorun çözüldü mü bende de aynı sorun var

Serra

Geldiğinde ben direkt kulaklıkla kullanmaya başladım 3 gün sonra fark ettim sıfırladım vs ama yok olmadı ses geliyor fakat aşırı cızırtı lı kullanamıyorum bu yüzden çok rahatız ediyor ve en son dediler videosunu gönder numara göndereceğiz falan ama geri dönüş olmadı

Serra

Evet 2 defa gitti sorun yok dediler ama ben cihazı kullanamıyorum nasıl soru görmediler anlamadım

İlayda

Ses duyulur vaziyette değil mi? Nereden almıştınız tableti? Kargo ile mi gönderdiniz servise? Geri dönüt olarak hiçbir sorun yok mu dediler?

Serra

Sorun çözüldü mü bende de var ve iki kere garantiye gönderdim aynı şekilde geri gönderdiler

İlayda

Garantiye göndermenize rağmen öylece yolladılar mı size aynı şekilde?

İlayda

Sorun halloldu mu? Nasıl halloldu hallolduysa?

Samsung S9 Fe+ Tablet

30 Eylül 2024 01:04