Samsung S24 Ultra Ek Takas Desteği Aldatmacası

Samsung S24 Ultra Ek Takas Desteği Aldatmacası
17 Şubat 2024 18:21

Samsung'un S24 Ultra kampanyasından yararlanmak üzere +8.000 TL ek takas desteği ile eski cihazımı belirtilen adrese ıslak imzalı, cihazımın sorunsuz olduğuna dair beyanımla gönderdim. Gönderi yapmadan önce, sitelerinden takasa gönderdiğim cihazım için 2.500 TL ön değerlendirme tutarında teklif aldım ve +8.000 TL ek destek tutarlarının taahhüt edildiği belirtilmişti. Cihazım, 07.02.2024 tarihinde kendilerine ulaştı. Huawei marka Mate 20 Pro model cihazım için bugün arandım ve cihazımda ekran yanması olduğu, bu nedenle 1.500 TL teklif edildiklerini ve ek takas desteği ile 10.500 TL yerine 9.500 TL iade alabileceğimi belirttiler. Aktif olarak kullandığım ve hiçbir problemi olmayan cihazım için ekran problemine dair görselleri ve kanıtları talep ettim. Telefonla konuştuğum yetkili, böyle bir işlemin yapılamayacağını, telefonun ikinci kez incelenemeyeceğini, istemem halinde kampanya dahilinde teklifi kabul etmeyerek eski telefonumu geri alabileceğimi ifade etti. Eski cihazıma, piyasa değerinin çok altında bir fiyat teklif edilmiştir. Bu durum, sitelerindeki ön teklif tutarının gerçekçi olmadığını düşündürmektedir. İlgililere bu durumu bildiriyorum. Ayrıca, 10 günlük eski cihaz değerlendirme süresinin ardından, takas tutarının iadesi için 7 iş günü beklenmesi gerektiği belirtiliyor. Eğer teklif kabul ettiriliyorsa, takas tutarının ödemesinin neden bu kadar uzun sürdüğünü anlamakta güçlük çekiyorum. Yapılan alışverişten dolayı tamamen pişmanım ve bir daha bu duruma düşmeyeceğim.

17 Şubat 2024 18:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 20:57

15 Şubat 2024 15:04

03 Ekim 2024 16:10
Takas Kampanyasında Değer Düşüklüğü Sorunu
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Takas Desteği Aldatmacası

12 Şubat 2024 22:27
Berk sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 23:56