Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24+ Göz Şikayeti

31 Mayıs 2024 12:17

Samsun4 S24+ bir süre ekrandan bir şeylere bakınca gözlerimi ağrıtıyor ve başım dönüyor. Ekran koruyucu dahil Samsung satın aldığım yetkili mağazadan aldım. Mayıs 2024 te aldım. Ayrıca ekranı kumlu gibi ve parmak izi de çalışmıyor. Eski telefonlardan daha fazla ısınıyor. 7 yıl boyunca iPhone se kullandım ve hiç sorun yaşamamıştım. Bu Samsung S24 Plus lardaki bu sorunlar için değişim talep ediyorum. Eğer S24 Ultra larda sorun yoksa bunu iade edip S24 Ultra almak istiyorum. Bu kadar büyük bir firmanın böyle sorunlu cihaz piyasaya sürmesi ve kendi hatalarını kabul etmemeleri çok kötü bir durum. Devlete şikayet etmek yerine önce buradan şirket ediyorum. Bir sonuç çıkmazsa CİMER e şikay edeceğim.

31 Mayıs 2024 12:47 (Şikayetten 29 dakika sonra)

09 Haziran 2024 09:51

Merhaba, Samsung'tan aradılar ve bazı ayar yapıp sonrasında çözüm olmazsa servise göndermeniz gerekiyor dediler. Çözüm olmadı. Servis sunucuna göre karar verecekler. Değişimi de kabul etmediler. Benim beklentim Samsung S24+ ı iade alıp Samsung S24 Ultra ile değişimi kabul etmeleriydi ama kabul etmediler. Eğer benim gibi iPhone kullanıcısıysanız Samsung a geçmeyin. Ürün kalite, firma desteği, sorunu kabul etme gibi gibi şeyler yok. Bence Samsung S24+ telefonu alınmaz. Ben mağdur oldum. Linkedin den Samsung TR yöneticiden birine yazdım. Bir işe yaramadı. Özetle şikayetten de bir sonuç çıkmadı maalesef. Saygılarımla

Evren
Evren

Selam Mehmet by cihazı hala kullanıyormusunuz bir çözüm bulabildiniz mi teşekkürler

Evet hala kullanıyorum ve bir çözüm bulamadım. Aradılar ve bazı ayarlar yaptılar ama düzelmedi. Gözlerim ağrıyor hala.

Samsung S24 Plus Ekran Titreme

23 Temmuz 2024 14:00