Erhan sonuçtan çok memnun

Samsung S20plus Beyaz Ekran Sorunu

19 Ocak 2024 21:47
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung konu ile ilgili ertesi gün iletişime geçip garantisi 17 ay geçmiş olmasına rağmen ekran değişimi için fiyat konusunda %40 indirim sağladı. Süreç ile alakalı her gün arayıp bilgi verdiler. İlgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.”

2020 Ağustos ayında aldığım Samsung S20 Plus telefonumun ekranında önce yatay çizgiler çıktı. Bir ay boyunca bu şekilde kullandım, ancak bir süre sonra telefona baktıktan sonra gözlerim inanılmaz ağrıyordu. Sonrasında ekran birden beyaz oldu. Garantisi bittiği için 7000 TL verip yaptıramadım. Görüyorum ki bu konuda çok şikayet var. Samsung'dan en azından sorunların giderilmesi adına ekran değişimi için fiyatta destek olmasını beklerdim. Yeni telefon aldım, bu da Samsung S23 Ultra. Umarım aynı sorunları yaşamam.

20 Ocak 2024 08:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

Erhan

03 Mayıs 2024 10:30

21 Ekim 2023 22:55

19 Nisan 2024 20:59
Samsung S20 Plus'ta Güncelleme Sonrası Yeşil Çizgi Problemi
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S20 Plus Ekranında Yeşil Çizgi

06 Ağustos 2024 13:45