Samsung S20 Ultra Kamera Odaklanma Ve Puslu Çekme Sorunu!

Soner
16 Mayıs 2024 21:41

Samsung s20 Ultra kullanmaktayım yaklaşık bir buçuk ay önce nedenini bilmediğim şekilde kameramın arkasındaki 1x videolarda da fotoğraflarda da inanılmaz şekilde kötü bir çekime başladı puslu ve buğulu çekmekte ayrıca odaklanma sorunu var aşırı şikayetim Var işim telefonla ve işimi konforlu yapamamaktayım ivedilik ile problemimin çözülmesini istiyorum

17 Mayıs 2024 17:09 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Yorumlar(7)

Cihazım s21 Ultra aynı sorun bende de var 1X ve 2X de yapıyor 3X e alınca düzeliyor. Güncelleme gelince düzelir diye düşündüm ama düzelmedi.

Note 20 Ultra sahibiyim. Ne yazık ki ne yaptılarsa birçok kullanıcının 1× kamerasını bozdular. Netleme yapmıyor. Bizde bu sorundan dolayı mağduruz

Aynı sorun bende de var

Aynı sorun 4 yıldır bende de var ve hala devam ediyor bütün her şey yapıldı denendi kesinlikle düzelmedi

Ben 2021 de Güney Kore den 16/512 Snapdragon 865 S20 Ultra 5G aldım, ben bir kere bile karşılaşmadım, ön kamera, arka kamera, çift kayıt, 5-10x video-fotoğraflarda hiç odaklanma sorunu ile karşılaşmadım profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bu cihaz ile, zannedersem sistem güncellemesi ile çözülmüş olmalı. Uygulamalar da güncel olmalı. Önerim en son Android güncellemelerini mutlaka yapın.

Merhaba Sorununuz çözüldü mü? Aynısı bende de var sorun olarak.

Samsung Galaxy S20 Ultra Kamera Netlik Sorunu Yazılım Güncellemesi Sonrası Başladı

Samsung Galaxy s20 Ultra model telefonumun arka kamerasında yaklaşık 4-5 aydır ciddi bir netlik problemi yaşıyorum. 1X ç...

Tümünü Gör

Refik
Samsung S24 Ultra Arka Kapak Kısmında Zedelenme

Samsung S24 UltraArka Kapak Kısmında Zedelenme

Rümeysa
Samsung Tablet Sürekli Arıza Çıkarıyor!

Samsung TabletSürekli Arıza Çıkarıyor!

Özlem
Samsung Galaxy TAB 9+ Tabletin Şarj Olmaması