Samsung Galaxy TAB S9 Fe+ Plus Ekranı Durduk Yere Çatladı

19 Aralık 2023 12:04

Samsung TAB S9 fe+ ekranı beklenmedik bir şekilde çatladı ve Samsung tarafından kullanıcı hatası nedeniyle kırıldığı iddia ediliyor. 13 Kasım'da Amazon.com.tr üzerinden SM-X610 model numaralı Samsung Galaxy TAB S9 fe+ tableti sipariş ettim. Ürün 15 Kasım'da elime ulaştı. Nadiren kullandığım ve bir ay içinde ancak beş kez şarj ettiğim tablet, iki gün önce kullanırken aniden kenardan kenara çatladı. 19 Aralık'ta İstanbul Bakırköy'deki Samsung yetkili servisine cihazı götürdüğümde, ekranın darbe sonucu çatladığı ve garanti kapsamı dışında olduğu söylendi. Cihazın darbe almadığını ve hâlâ koruyucu jelatininin dahi çıkarılmadığını ifade etmeme rağmen, iç ekranın da zarar gördüğü ve Samsung markasında ekran hasarının garanti kapsamına alınmayacağı belirtildi. Telefonumun Note 20 Ultra modeli olduğunu ve kamera modülünün camının kırık olmasına rağmen kullanmaya devam ettiğimi, eğer kullanıcı hatası sonucu bir kırılma olsaydı bu talepte bulunmayacağımı ilettim. Ekran değişim ücreti olarak 4300 lira talep edildi. Bu firmanın müşteri memnuniyetini göz ardı eden tutumu ve standart bir LCD ekran için bu kadar yüksek bir fiyat talep etmesi kabul edilemez. Rakip firmaların tabletleri defalarca düşmelerine rağmen ekranlarında bir çizik dahi olmazken, bu durumun yaşanması ve müşteri hizmetlerinin tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonra bu markanın başka bir ürününü evime almayacağım. Sahip olduğum Galaxy Buds2, Buds Pro, S21 Ultra, Note 20 Ultra gibi cihazları ve firmanın diğer ürünlerini kullanmayı bırakacağım.

19 Aralık 2023 12:27 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Selçuk
Selçuk
09 Ocak 2024 21:53

Cihazın kendiliğinden düm düz durduğu yerde kırıldığını ispat edemem. Bunu onlar da biliyorlar ve umurlarında olmuyor. Dandikten hiçbir özelliği olmayan LCD ekran için 4küsür bin tl değişim ücreti çıkardılar. Benim derdime çözüm olmayacaklarını zaten biliyordum. Derdim başka kullanıcıların satış sonrası hiç umurlarında olmayan bu firmadan mümkün mertebe uzak durmanız.

Serap
Serap

Sonuç aldınız mı acaba az önce aynı durum bizim de başımıza geldi durduk yere düşme vs olmadan ürünün cami bir köşeden diğerine çatladı

Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2025 21:50

28 Eylül 2024 17:49