İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Ultra Kamera Cızırtı Sesi

24 Mayıs 2024 00:52

01 Şubat 2024 tarihinde alınan Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra'da kamera sorunu yaşıyorum. Kamerayı sağa sola çevirdiğimde cızırtı sesi geliyor. Daha önce bu sayfada buna benzer şikayetler görmüştüm, sorun çözüldü mü bilmiyorum ama böyle bir telefonda bu arıza çok moral bozucu oldu. iPhone cihazda böyle bir arıza meydana geldiğinde Apple nasıl bir geri dönüş yapıyorsa, Samsung'dan da böyle bir geri dönüş bekliyorum.

24 Mayıs 2024 10:14 (Şikayetten 9 saat sonra)

26 Mayıs 2024 18:58

Firma yetkilisi tarafından arandım çözüme yönelik Telefon ayarlar kısmından kamera ayarları varsayılana çevrildi anlık olarak telefon açıkken hoparlöre alıp durumu test ettim cızırtı kesilmiş tı. 5 dakika sonra kamera arası geçişlerde tekrar cızırtı var ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum açıkçası mekanik bir hata var gibi sonuç itibarı ile arıza devam ediyor. Video eklidir

Gökhan
Gökhan

Çözüm olarak ne önerdiler acaba, ya da çözüldü mü

İlyas

Merhaba müşteri hizmetleri aradı kamera ayarlarını var sayılan olarak sıfırlattı. Hoparlörden konuşurken bunları yaptık anlık olarak düzelmiş gibi oldu telefon güncellemelerini kontrol ettik. Fakat kameradan çıkıp tekrar girdiğinizde aynı sorunlar devam etti ve devam da ediyor. Sanırım kronik bir sorun garanti kapsamı dolmadan servise vermem gerekebılır. Amiral gemi dediler ama umduğum gibi çıkmadı

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S23 Ultra Sallayınca Tıkırtı Sesi Gelmesi

18 Şubat 2024 02:13