Samsung A55 Şebeke Sorunu: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Merhaba, ben 1 ay evvel Teknosa'dan sıfır Samsung A55 cep telefonu aldım. Telefonun şebeke sorunu var. Garantiye gönderdim, ancak sorun yok diye geri gönderdiler. Ama sorun hala devam ediyor. Ben mağdur oldum. Sorunun giderilmesini istiyorum. Lütfen, gerçekten mağdurum.

30 Temmuz 2024 22:23

Telefonum garantiye gitti gelmedi acaba neden gelmedi kaç gün oldu ben paramla rezilmi olacağım anlamadım Samsung u. Kınıyorum müşterisini bu şekil mağdur edemez ben kaç gündür milletten ön güç telefon istiyorum ve bu durumdan aşırı sıkıldım Samsung'un bu durumu hemen düzeltmesini istiyorum

11 Haziran 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Haziran 2024 09:47

Teşekkürler ederim bekliyorum aramalarını

26 Haziran 2024 06:39

Çözüm merkezi hala soruna çözüm bulmadı ve ben mağdurum firmanız yüzünden benim param çöp oldu Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim

Ali
Ali
18 Mart 2025 01:07

Yeni aldığım Samsung Galaxy A55 telefonum beni de hayal kırıklığına uğrattı. Yeni telefon aldık diye sevinelim derken hüsrana uğradım. Telefonumda şebeke çekim sorunu mevcut, sadece iki kademe çekiyor. Nereye gidersen git. Sanki telefonu iki kademe çekim gücüne sabitlemişler. Samsung duymuyor musun bizi. Ayıptır bunca kullanıcıyı mağdur etmeniz. A55 cihazlarınız kronik şebeke çekim sorunlu. Çevremdeki herkeste aynı sorun mevcut. Daha neyi bekliyorsunuz.

Cengiz
Cengiz
5 Mart 2025 00:01

Kardeşim yeni aldığım a55 cihazının ciddi şekilde çekim sıkıntısı var ne yspalım

Samsung A55 Şebeke Sorunu Ve Servis Deneyimi

Tayfun

03.12.2024 tarihinde aldığım Samsung A55 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum. Servise gönderdik, iki hafta sonra geldi. ...

1 Destek

Melih
Samsung Galaxy S25 Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Samsung Galaxy S25Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Berna
Samsung Telefon Kapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Samsung TelefonKapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Eymen
Samsung Telefonda Odak Ve Kamera Sorunu