Ceren sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 15:03

Media Markt'tan aldığım 10 aylık Samsung telefon, bir anda yolda giderken patladı. Samsung servisine yolladılar. Olay, babamla arabamızı almaya giderken dolmuşta bir anda babamın telefonundan duman çıkmaya başlamasıyla gerçekleşti. Dolmuş duman içinde kaldı, dolmuş şoförü minibüsü sağa çekti ve babam da yanan telefonunu eline alarak kaldırımda sönmesini bekledi. Babamın eli yandı. Media Markt'a götürdük, Samsung servisine yolladılar ve her gün arayıp 'işleminiz devam ediyor' diyerek sorular sordular fakat çözüm yolu bulamadılar. Neymiş, içindeki batarya yokmuş, telefon patladığı için batarya da yok oldu. Başımıza böyle kötü bir olay geldi. Mağdur edildik. Para iadesi bile yapmadan bizi suçladılar. Hem telefonumuz patladı, içindeki verilerimiz gitti hem de yine masraf yapıp yeni telefon alıp mağdur biz olduk. Samsung'dan çözüm istiyoruz.

23 Ekim 2024 17:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Şahika sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 19:55
Samsung Telefonumun Şarj Sorunu Ve Garanti Süreci
Kemal sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 15:09
"Teşekkürler"
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 13:27

18 Nisan 2025 22:55
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:14