Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Migros'tan Aldığım Tablet Arızalı Çıktı, Servis Çilesi Başladı

24 Ekim 2024 17:30

5M Migros İzmir Kipa Çiğli mağazasından 21.10.2024 tarihinde Samsung marka tablet satın aldım. İlk açılışında yazılarda kayma oluyor. Tabii ki ürün arızalı mı ben bilemem, bunu mağazanın kontrol ederek vermesi gerekli. Mağaza ile iletişime geçtiğimde servise götürmem gerektiğini söylediler. Elektronik reyonuyla görüştüğümde servise götürün diye cevap veriyorlar, gayet rahat bir şekilde. Ürün açar açmaz arızalı çıkıyor (satarken de bana hemen servisin adresini verdiler. Demek ki ayıplı ürün olduğunu biliyorlar) bana servise götür deniliyor. Bir de reyondaki görevli bayan telefonda o ekran kaymasının özelliği olduğunu söyledi fakat videolarını izledim asla öyle bir özellik yok belli ki kusurlu ürün. Hiç üşenmeyip yasal tüm haklarımı kullanacağım.

13 Kasım 2024 15:23

Samsung marka tablet ilk açılımında arızalı çıkan ürünü Samsung müşteri hizmetleri görüşmemde tadilat değil değişim talep ettiğimi söylememe rağmen benimle iletişime geçeceklerini servise götürüp bırakmamı ve servis numarası için beni arayacaklarını söyleyip aramadılar. Sıfır ürün alıyorsun kapalı kutu arızalı ve değişim yapılması gerekirken servise gönderip işlem yaptırıldı ürünüme. Yasal olarak 7 gün içinde iade hakkımı oyalayıp süreyi geçirdiler.

25 Ekim 2024 10:04 (Şikayetten 16 saat sonra)

Ozlem
Ozlem
05 Temmuz 2025 16:21

Tablette aynı sorun sürekli olarak devam ediyor. İzmir Karşıyaka başarı yetkili servise götürdüğümde sıfır ürünüme güncelleme gerekli dediler ve ürünü bana teslim ettiler fakat şikayetim düzelmedi ekran kayma sorunum sürekli devam ediyor ilk fırsatta tekrar götürdüm bu seferde uygulama fazla denildi. Sorun cihazda belli Samsung neden bu sorunu kabul etmiyor. Bin pişman oldum bir daha asla tercih etmeyeceğim bir marka oldu.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Alınan Tabletin Sorunları Bitmiyor

28 Şubat 2025 16:26

01 Ağustos 2023 11:50

21 Mayıs 2024 11:52
Samsung Samsun Türkiye Ve Teknik Yetkili Servis Müşterisini Mağdur Ediyor
Samsung Samsun Türkiye Ve Teknik Yetkili Servis Müşterisini Mağdur Ediyor
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 01:12
Samsung Tablet Ve Servis Kabusu