Galaxy S23 Ultra Güncellemeleri Sonrası Renk Sorunu

19 Kasım 2024 11:15

Galaxy s23 Ultra telefonumda bugün ikinci defa böyle bir sorunla karşılaştım. Daha önce aynı sorunu yaşadım. Serviste tekrar format attılar düzeldi ama o süreçte en değerli fotoğraflarım kayboldu. Simdi telefona güncelleme gelince yine aynı sorunu yaşadım. Bilgileri depolamak kaydetmek uzun bir sure alıyor.
Kamerayı açtığımda ve galeriyi incelediğimde, renkler aniden sararıyor ve garip bir efekt meydana geliyor. Galeriyi kapattığımda her şey normale dönüyor; sadece galeriyi ve kamerayı açtığımda bu durumla karşılaşıyorum. Biraz araştırma ve deneme yanılma ile Ayarlar-ekran-görüş iyileştirmeleri-renk düzeltmeleri başlığında ki renk efektlerini uyguluyor fakat renk düzeltme aktif durumda değil yani kapalı konumda olduğu halde galeri ve kamera kullanırken kendi kendine aktif oluyor. Böyle her güncelleme aldığımda bu sorunu yaşayacak mıyım, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

19 Kasım 2024 11:34 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Samsung Telefon S23 Ultra Renk Düzeltmesi Sorunu

31 Mart 2024 01:51
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 20:24

02 Ağustos 2024 23:23

Samsung S23 Ultra'da Ekran Sorunu: Yeşil Tonlar

27 Kasım 2024 20:47
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 00:32