Fiyat Düşüşüyle Hayal Kırıklığı: Samsung S23

27 Nisan 2024 02:14

Ramazan bayramının ilk günü İzmir Optimum mağazasından Samsung S23 telefonunu 34.999 TL'ye satın aldık. Yıllardır iPhone kullanıcısı olarak, Samsung kalitesine güvenerek bir değişiklik yapmak istedim. Ancak telefonun fiyatı bu kadar kısa süre içinde 29.000 TL'ye düştü ve bu durumdan dolayı çok pişman oldum. İki gün sonra iade için mağazaya gittiğimde, iade talebim kabul edilmedi. Kesinlikle memnun değilim. Aradaki bu kadar fiyat farkı gerçekten üzücü. Evimde çamaşır makinesini bile Arçelik'ten Samsung'a geçiş yaparak, markaya olan güvenimi göstermiştim. Telefonumun iadesini talep ediyorum. Kısa sürede fiyatı 29.000 TL'ye düşen bir telefonu ben neden 35.000 TL'ye almak zorunda kaldım? Zaten maddi imkanım kısıtlıyken, kredi çekerek ve taksitlerle zar zor aldım. Acilen dönüş yapılmasını istiyorum.

04 Mayıs 2024 03:16

İzmir Optimum Vatan mağazasından Samsung s23 telefondan aldım 35bine iPhone kullanıcısıydım aşırı pişmanım kamerası berbat Samsung kalitesine güvenerek aldım çok beyaz ışık var fotolarda ön kamera özellikle çok kotu asla ıphonun yanından geçemez iadede kabul etmiyorlar görerek aldığımız için bu nasıl iş!

27 Nisan 2024 09:08 (Şikayetten 6 saat sonra)

23 Haziran 2023 10:08

23 Nisan 2024 14:33
Samsung Telefon İade Ve Şarj Sıkıntısı
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:36

12 Temmuz 2024 19:16

Samsung Telefon İzmir İstinyePark Bayi İnsanları Aldatıyor.

24 Ocak 2024 00:57