Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Ömür Boyu Garanti Verilen Valizin Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

31 Temmuz 2024 10:05

Samsonite american tourister mickey serisi aldığım valizin tekerleği bozuldu (ki alırken ömür boyu tekerlek garantisi olduğunu söyledikleri halde). Asla parça üretilmediği için temin edemiyoruz deyip 1 aya yakın süreç beklettikten sonra valizi geri almamı söylediler!

Ben ücretli değiştirin, parça yoksa başka farklı 4 tekerlek değiştirin dediğim halde beni mağdur ettiler! Bu kadar ücret ödeyip, uzun yıllar kullanabilmek için aldığım valiz şu an atıl bir şekilde çöpe atılmak için bekliyor ve gördüğüm muamele olacak iş değil! Dünya markası bir valiz alıyorsunuz, yedek parça yok! Ve valiz kullanım dışı!

Valizi teslim almaya gittiğimde (fotoğrafları ekleyeceğim) aynı model başka bir valizin tekerleklerini inceledim ve benim parçası yok dedikleri valizin tekerleği ile aynı olduğunu gördüm. Yani o valizi bugün alsam, yarın tekerlek bozulsa yedek parçam yok diyeceksiniz, yoksa bunu çöpe atın, yenisini mi alın diyecekler?

profile profile profile
28 Ağustos 2024 14:56 (Şikayetten 28 gün sonra)
Pelin
Pelin
28 Ağustos 2024 21:13

Öncelikle fatura ibraz etmem gerektiğinin bilgisini vermedikleri gibi, bunu da benden istemediler. Önemli olan garanti süresi boyunca değil garanti bittikten sonrada ürünün arkasında durmanız! Siz ürünün arkasında durmadınız, parça temin edemediniz. Ben size ürünü ücreti karşılığında değiştirin mağdur olmayalım koca Samsonite valizi çöpe atmayalım dediğimde bir cevabınız olmadığı gibi çalışan personeliniz beni sokak arası bir yere yönlendirip orada tamir ettirebileceğimi söyledi. Şimdi Samsonite olarak size soruyorum bu konuda mağdur edilen kim? Ben miyim siz mi,? Kaldı ki Bursa Korupark şubede faturamı gördüklerini beyan ettiler. Buradaki konumuz fatura, garanti süresi değil, sizin başta satarken ömür boyu lastik garantisi olduğunu, garanti süresi bitse dahi ücretli şekilde herhangi bir problemde arkasında olduklarını beyan etmeleridir! Siz sadece kapıdan çıkana kadar arkasındasınız sanırım Samsonite koca bir fiyasko ve pişmanlıktır benim için!

Tümkan sonuçtan hiç memnun değil

Tümkan
12 Ocak 2025 18:45

29 Ocak 2025 13:21
Nezihe sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 21:10
Samsonite Ve Desa İle Hayal Kırıklığı
Escobar sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Türkiye'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Escobar