Çağrı sonuçtan memnun değil

02 Şubat 2024 19:08

Üçüncü kez eksik ürün alıyorum. Bu sefer de iki adet Kadri Burger siparişi verdim ancak sadece bir adet menü geldi. Üstelik gelen menüde burgerin Junior ve içeceğin bir litre olarak belirtildiği halde, her ikisi de küçük boyutta teslim edildi. Benzer durumları daha önce de yaşadım. Özellikle Neomarin Saloon Burger'de iki kez benzer sorunlarla karşılaştım ve bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

02 Şubat 2024 20:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız deneyim için çok üzgünüz. Geribildiriminizi sorunun çözülmesi ve yeniden yaşanmaması adına ilgili ekiplerimize aktarıyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendiriyor olacağız. Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saloon Burger Müşteri Hizmetleri

Çağrı
Çağrı
03 Şubat 2024 13:54

Sipariş verdiğimiz ürünlerden bir adetinin iadesi gerçekleşti lakin diğer ürün Kadri Burger olmasına rağmen Kadri Burger Jr gelmişti bunun mağduriyetini nasıl karşılayacaksınız

Alperen
Alperen

Saloon Burger madenler ( Mehmet Akif ) şubesi gece 11.30 tarih 24 Şubat 2024 gibi bir adet çıtır soğan kutu bir adet gamer kutu bir adet köfte burger menü bir adet de 4 lü doyuran menü sipariş ettim siparişin 50 dakika boyunca dükkandan çıkmadı 50 dakika sonra dükkandan çıktı 15 dakika da kurye geldi kuryenin elinde sadece 2 hamburger 1 litre kola vardı ve ben kuryeyi geri dönderdim çok eksik olduğu için şubeyi aradım şubede olan deniz hanım denen kişilik gayet sert tavırla sanki ben yalancıymışım gibi ben kendim hazırladım her şeyi bir poşete koydum dedi diyorum ki o kadar şey zaten bir poşete sığmaz ama kendisi egosunu tatmin edercesine bana benim hatalı olduğumu iddia etmeye çalıştı tavrı hiç hoş değildi böyle insanları nasıl çalıştırıyorsunuz müdür yapıyorsunuz onu bile anlamadım bu 2. Defa oluyor gecenin köründe sizin yüzünüzden misafirlerim aç kaldı bunun telafisini nasıl yapacaksınız

19 Nisan 2024 13:11
Saloon Burger Bilinçli Eksik Gönderme
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 23:03

22 Şubat 2025 18:13