Salamis Bay Conti Resort Hotel'de Yemek Deneyimi Hayal Kırıklığı!

06 Ekim 2024 02:10

2 gündür Kıbrıs Salamis Otel'deyim. Yemekler son derece kötü, bunca yıldır bu kadar kötü yemek sunan bir başka otel görmedim. Menü hemen hemen hiç değişmiyor. Muhtemelen yemekleri pişiren kişi usta değil; sanki yemekleri kötü yapmak için maaş alıyor. Kaldığım süre boyunca pilav çıkmadı, makarna su içindeydi. Yemeklerde lezzet hiç yoktu. Bildiğimiz öğle ve akşam yemeklerinde aç kaldık. Pide ve kahvaltılıkla tatili bitirdik.

Guest
Guest

Sayın Uğur Bey, Öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve deneyiminizle ilgili geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yemekler konusunda beklentilerinizi karşılayamamış olmamız bizim için gerçekten büyük bir hayal kırıklığıdır. Mutfak ekibimiz, misafirlerimize en iyi lezzetleri sunmak adına her zaman özenle çalışmaktadır. Ancak sizin yaşadığınız durum, bizim için çok önemli bir geri bildirimdir. Bu konuda gerekli iyileştirmeleri yapmak ve daha iyi bir deneyim sunabilmek için mutfak ekibimizle birlikte değerlendirme yapacağız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına her türlü talebiniz ve öneriniz bizim için değerli. Gelecekte, tatilinizin geri kalan kısmında daha iyi bir deneyim yaşamanızı sağlamak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, Misafir Hizmetleri Ekibi

02 Ağustos 2024 16:34
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Yemekler, Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Fiyatlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

30 Haziran 2025 20:56