Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Satış Mağduriyeti.

31 Mart 2024 10:24

Sahibinden.com üzerinden güvenli e-ticaret yoluyla 1160325986 numaralı ilan aracılığıyla 22.03.2024 tarihinde Samsung S23 Ultra telefonumu S***** Ç. isimli kişiye sattım. Ürün alıcının eline geçti ve onayını bekledim. Bir gün geçmesine rağmen onaylamadı ve daha sonra iade talebinde bulunduğu bildirildi. İki gün sonra ürünün kargolandığına dair bildirim aldım. Bu süre zarfında alıcıyla iletişime geçmeye çalışsam da bana dönüş yapmadı. Kargoyu, kargo firmasından alıp orada açtığımda, bana farklı ve eski bir model olan İnfinix marka bir telefon gönderildiğini fark ettim. Yurtiçi Kargo'dan bu durumu belgelemelerini talep ettim, ancak yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Sahibinden müşteri hizmetlerini aradığımda, kargo hizmetlerinin kendileri tarafından sağlanmadığını ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını ifade ettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğim konusunda bilgilendirildiler. 'Param Güvende' ve güvenli e-ticaret vaadiniz nerede? Site, bu tür durumlar için yetersiz kalıyor. Şu anda bir gün geçti ve bir şey yapamıyorum. Bana gelen mesajda ürünü aldığımı 24 saat içinde onaylamazsam otomatik olarak onaylanacağı bildirildi. Fakat ben hiçbir şey yapamıyorum. Şikayette bulunduğum kişinin ödemesine bloke konulmasını ve şikayet sonuçlanıncaya kadar paranın iade edilmemesini talep ediyorum.

31 Mart 2024 15:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

Murat
Murat
07 Nisan 2024 01:54

Arkadaşlar, S-Param güvende hikaye, Güvenli e-ticaret fasa fiso, S-Param güvende ile sattığınız ürün iade edildiği zaman, yerine başka bir şey gönderildiği zaman, sahibinden.com kılını bile kıpırdatmıyor, müşteri hizmetleri Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin diyor, Hakem Heyeti bizim işimiz değil diyor. Resmen dolandırıcılara çanak tutuyor. Sakın ama sakın S-Param güvendeye güvenip bir ürün satmayın. Sakın sakın.

Muhammed
Muhammed

Merhaba durum nedir şu anda sahibinden yardımcı oldu mu size ödemenizi yaptılar mı?

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İade Politikası Satıcıyı Mağdur Ediyor

29 Eylül 2025 23:20
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 02:13

Sahibinden Şahinden Param Güvende Güvenilir Bir Site Değil