Çerkezköy Şah Güzellik Merkezi İşini Yapamıyor!

03 Ağustos 2024 16:17

Parasını alana kadar güzel davranıyorlar. Ne kontrol atışı yapıldı ne bir şey. Cildimde lekelenme oluşturdular.
Yüzdeki tüylerim arttı. Bu sektörde olup işini bilmemeleri ayrı. Hormonlarınız bozuktur lazer öyle yapmaz diyorlar da araştırmalardan yoksunlar. 5 yıllık tecrübe diye geçiniyorlar. Esmer çalışan insanı kapıyor. Konuşmayı bilmiyor. Son seansıma 10 dakika kala seansınız iptal oldu. Sözleşmeyi bitirdik deyip telefonu yüzüme kapamaları cabası. Yüz yüze görüşmeye gittiğimde de çıkartıyor. Sözleşmeyi de göstermiyorlar. Görmediğim seansın parasını almış oldular. Helal etmiyorum. Bu sektörde işini bilmeyen de yapmasın lütfen ya.

Yorumlar (7)

Şah

Yanıtı görünce silmedik, şikayet var yorumu göstermiyor. Haksız olduğunuz halde hazımsızlığınıza anlam veremedik. Güzellik salonuyuz, rehabilitasyon merkezi değiliz Gittiğiniz önceki salondanda problemli ayrıldığınızı belirtmiştiniz Lütfen toplum kurallarına uymayı öğrenin. Bundan sonra okuduğunuz sözleşmeyi de anlayarak okuyun imzalayın. Ya da daha çok kitap okuyun. (tavsiye) İçinizdeki nefreti başka yere kusun. Kendimizi iyi gösterme çabasını hazımsız insanlar üzerinden değil yaptığımız işle veriyoruz. Çok memnun olacaksınız ki yandım dediğiniz halde gelip hizmet almaya devam etmişsiniz, nasıl bir yanıksa bizde görmemişiz :) Kendi kafanıza göre uzun uzun aralar verip, uyarıları dikkate almazsanız sözleşme konuşur. Avukatta konuşabilirdi ama vicdanımız var. Keşke hak eden birine gösterseydik. Hayatta başarılar, yıpratmayın kendinizi bu kadar hasetlikten hasta olan var

Şah

Size ve hiçbir danışanlarımıza kontrol atışı var diye bilgi verilmedi. Açtığımız günden bugüne kontrol atışı hizmetimiz bulunmamaktadır. O kılı dökemeyen işletmelerin kontrolde dökemediği yeri dökmeye çalışıp sizi fazladan hizmet verdik diye kandırmasıdır :) Kontroller kılın dökülme oranını saptamak için çağırdığımız takiplerdir. Dökülmeye başladığı gündem sonraya yazılır ve sonucunuz saptanır. Bilgisi aynen bu şekilde size de herkese de verilmiştir.

Yağmur

Seanslarımın uzaması benim istediğim bir durum da değildi. Bulaşıcı bir rahatsızlık geçirdiğim kısımda da gelmemem benim suçum gibi oldu. Kullandığınız aletler tamamen değişmiyor sonuçta bulaşıcı bir şey diye ben sizin müşterilerinizi düşünürken sizin düşünmeyip üstüne seans hakkımı elinizden almanız maalesef etik değil. Bunu size söylediğimde "Bizi ilgilendirmez" dediniz de asıl sizi ilgilendirir. O süreçte iyi düşünemediniz daha çok kavga odaklı olduğunuz için. Müşteriyle iletişim ve çözüm odaklı olunur kavga odaklı değil. Bunu da size ben mi söylemeliyim? Maalesef bu konuda eğitim almalısınız. Paket hakkında bana bilgilendirmeyi ilk yaparken kapar gibi konuşmanızın üstüne çok insancıl bir şekilde cevap verip üstüne teşekkür ettim. Sizden çıkış yaparken "Böyle müşterilere böyle ağız gerek" dediniz. Hem cildini önemseyip hem de sizin müşterilerinize bir şey bulaşmasın diye erteleme yapmak isteyip sonrasında üstüne size böyle laflar gerek diye konuşmayı bilmeyen üslubunuzla size iyi "çalışmalar"

Yağmur

Bu kısımda da o zaman iş birliği ile çalışamıyorsunuz. Zaten en başta sıkıntı yaşamıştım sizinle. Tüm vücut dendi. Seansa bir girdim. O yok bu yok demeleriniz ile ek ücret vererek pakete ekleme yapabildim ki o kısımda da eksik aldığımız bölge oldu. O süreçte de siz aranızda bir anlaşmazlığa düştünüz zaten. Anneme ve bana da kontrol atışı bir kez var, ona tüyler varken geliniyor dendi. Demek ki bu da uydurma oluyor sizin demenizle. Akrabalarım da "hizmet" aldı sizden. Onlar da aynısını dedi. Tutarsızlık! Ekte olanlar da zamanında sizinle paylaştığım "Atış sonrası yanık izi oluştuğu, geçici mi diye sorduğum" gözüküyor. Böyle durumlarda "senin parayı alalım, cildinin pek bir önemi yok. Seans bitsin de başka bir şeyin önemi yok" düşüncesini müşteriye hissettirmeniz kötü görüntü.

Şah

Bahsettiğiniz gibi yanıklar varsa hakkınızı adalet yoluyla arayabilirsiniz öyle bir yanık oluşmamıştır. Neden hakkınız olmayan hizmeti almaya çalışıyorsunuz iddianıza göre yanmışsınız sonuçta? Mesleki olarak eleştireceğiniz son yeriz. Sözleşme açık, kurallar açık, paketi ihmal edip şubatta biten paket için yorumu ağustos 2024 te yaptığınız açık. Mesleki olarak işini bilmiyor dediğiniz işletmede eğitmenler tarafından seans alıyorsunuz. Bu mesleği yapmak isteyenlere eğitim veren kişi demek oluyor. Öğretmen olup kurallara uymayıp 12 aylık paketi 2 sene kullanamadığı için karalama yapanlarda var ve bu daha korkunç :)

Şah

Salonumuzu Arayarak aylık randevu talebinde bulundunuz. Randevunuz oluşturuldu. Ancak dosyanız incelendiğinde zaten dosya süresi aşmış ve uyarı aldığınız paketinize 2 ay gecikmeli girmeye çalıştığınız tespit edilmiştir. Bu yüzden şubat ayında otomatik iptal olan paketinize 6 ay aşım yapmanızdan dolayı iptal olduğu tarafınızla paylaşılmış, salondan çıkarken karalama kampanyası yapacağınızı dile getirdiniz. 2 kere dosyanızın fotoğrafını çektiniz 12 ay kullanım süresi olan bir dosyayı 18 ay kullanamazsınız, ne kanunen ne sözleşme itibari ile mümkün! İddianızın aksine işletmemiz size fazladan süre vererek paket kullanımınız devam ettirmiştir.

Yağmur

İyi bari dosyaları bulabilmişsiniz, dosyanız kayboldu artık yok gibi yalanlar atmayın insanlara :) Bulabiliyorsanız da iyi çalışın, "işiniz bu" sonuçta Ek olarak yanık izi oluşturduğunuz insana atışı erteleme yapmak hakkı! Bronzlaşan tene atış yapamayacağınız için erteleme hakkı! Sağlık sorunu yaşayıp o an seansa giremeyeceği için erteleme hakkı! Keyfi sebepler olmuş da ertelemeler yapmış, biz de bu hakkı tanıdık deyip iyi bir işletmeyiz diye de sergilenmesi garip. Bu işleyişle size iyi çalışmalar:) Not: "İşletme" uzunca yazıp haklı olduğunu sanarak yanıtı görünce silmiş. Bu da kalsın burada. Kendinizi seviyorsanız gitmeyiniz :)

Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Esten Güzellik Merkezi (Ankara) Lazer Epilasyon Sorunu

30 Temmuz 2023 16:50
Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 13:43