Sağlık Bakanlığı Redoktil Complex Olarak Instagram'da Satılan Ürün Sizi Öldürmesin!

İlkay
25 Nisan 2024 13:1415.349

Instagram'da Redoktil adında bir ürünle karşılaştım. C**** K******'ın ismini kullanıyorlar diyetisyen onaylı saglik bakanlığı onaylı diyerek güven oluşturmuşlar ve sponsor olduklarını belirtmişler. Ürünü satın aldım ve 4 kutu aldım iki aylık kullanım için 889 TL verdim. Ürün geldi ne kutusu var ne görsel satılanla aynı. Bir kutuyu doldurup saçma sapan kapatmışlar ağzını da. İade yazıyor muhatap yok. Bu durumda, piyasada dolaşan ve zayıflama ilacı olduğu iddia edilen bu ürün hakkında gerekli işlemlerin yapılması ve ilgili mercilere yönlendirilmesi için en kısa zamanda harekete geçilmesini rica ediyorum.

Elif
2 Eylül 2025 14:0915.740

Facebook üzerinden gördüğüm bir reklam aracılığıyla, sağlık alanında çalışan birinin tavsiyesiyle Nature Eyes Tears Drop...

Sağlık Bakanlığı Sorun İnsan Sağlığı

Sağlık BakanlığıSorun İnsan Sağlığı