Bahadır
15 Ocak 2024 11:16

Yalanlar ve hizmet kalitesizliği nedeniyle internet sağlayıcımı değiştirmek istedim. İptali gerçekleştirmek üzere önce müşteri hizmetlerini aradım. Fakat yeni sağlayıcımın direkt hat üzerinden operatör değişikliği yapacağını öğrenince iptal işleminden vazgeçmek için tekrar iletişime geçtim. Müşteri hizmetleri iptal işlemini ertesi gün durduracaklarını belirtmelerine ve benim defalarca aramama rağmen, en sonunda böyle bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Abonelerini farklı yöntemlerle elde tutmaya çalışıyorlar. Bu sağlayıcıyı kullanmanızı önermiyorum; bir kere bağlandığınızda ayrılmak zorlaşıyor. Ayrıca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğinizde, diğer sağlayıcıların fiyat artışı yaparken kendilerinin belirli bir tarihe kadar zam yapmadıklarını iddia ediyorlar. Ancak eklediğim fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere zam yapıldığını açıkça gösteriyor.

15 Ocak 2024 13:59 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba konu ile alakalı size ulaşabilmemiz için abone numarası ya da irtibat numarası yönlendirir misiniz?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail

04 Mart 2024 19:10
Melike sonuçtan memnun

Melike
06 Ocak 2024 17:25
"Sorunum giderildi umarım aynı sorunla tekrar karşılaşmam şikayetim giderildiği için teşekkür ediyorum"

Emrullah
15 Nisan 2024 19:06