Melis sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Online Alışverişte Kırık Saat Ve İletişim Sorunları

Saat & Saat Online Alışverişte Kırık Saat Ve İletişim Sorunları
12 Kasım 2024 12:06

21.09.2024 tarihinde erkek arkadaşıma 5 Ekim olan doğum günü için online özel bir saat hediye aldım. Saat elimize kırık ulaştı. Bir saat markası olarak ürünün kırık bir şekilde yollanması kesinlikle kabul edilebilir değil. Mağazaya götürdüğümüzde 'biz ilgilenmiyoruz' diye baştan savıcı bir üslup ile karşılaşıp kargoyla yollayın dendi. Aynı ürünle değişiminin yapılmasını istediğim için sesli iletişim kurabilecek birini bulmaya çalıştım fakat irtibat numarasından asla bir müşteri temsilcisine bağlanamadım. Sonrasında mail gönderdim, geri dönüş alamadım. Instagram'dan mesaj attım, sürekli 'yaşadığınız problem için üzgünüz' harici bir mesaj almadım. En son attığım mesajda talep oluşturup kargoya göndermem gerektiği söylendi. Kırık gönderdiğiniz ürünü size gönderdim, aynı ürünle değişimini istediğimi söyledim. Yaklaşık 2 hafta durumun ne olacağına dair bir geri dönüş alamadım. Belli bir süre geçtikten sonra tekrar bir form linki ile başka bir yere mesaj atmamızı istediler. Sanki burada kırık yolladığınız saatin aynısını almamız için bizim uğraşmamız gerekiyormuş gibi. Onu da yaptık. Üstüne bir mail tarafıma ulaştı: Müşteri hatası sebebiyle para iadesi gerçekleşecekmiş gibi. Ayrıca bin kez aynı ürünle değişimini talep ettiğimi söylememe rağmen. Daha sonra başka bir talep oluşturup gelen mailde de aynı ürünle değişimini istediğimi galiba bininci kez söyledim. Bunun üstüne saat 11 Kasım'da elime ulaştı. 5 Ekim doğum günü için 21 Eylül'de aldığım saati erkek arkadaşıma 11 Kasım'da verebildim. Bunun sebebi ise sizin markanızın sorunu. Hiç böyle bir şey ile uğraşmamanız ve bir sorunu bu kadar kötü ve yavaş bir şekilde çözmüş olmanız sayesinde bir müşteri kaybettiniz. Hatta çevremde kim saat derse 'sakın almayın' diyeceğim. Muhatap olacağımız bir müşteri temsilcisi olmaması zaten ayrı bir sorun. Hediye olarak alınmış bir ürünü 1.5 ay sonra verebilmemi sağlamanız ayrı bir sorun. Hatanızın olmasına karşı müşteriyi kaybetmemek ve yaşadığım sorundan gerçekten mutsuz olduğunuzu göstermeyip herhangi bir incelikte bulunmamanız ayrı bir sorun. Mağazadan bilgi alamamamız ayrı bir sorun. Umarım kendinizi geliştirip markanın ismini daha temiz bir hale sokarsınız. Keşke Şikayetvar'ı önceden okusaydım, baştan sizden ürün almasaydım. Bunu Şikayetvar'a da yazacağım başkaları bu sorunu yaşamasın diye.

13 Kasım 2024 16:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı sizden çok özür dileriz. Yeni ürün tarafınıza teslim edilmiştir. Saygılarımızla

Melis
Melis
15 Kasım 2024 17:27

1 ayın sonunda hediyenin hiçbir anlamı kalmadığı bir zamanda.

11 Eylül 2024 14:56
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2025 13:07
saat-saat-saatimin-kordonu-kisa-surede-bozuldu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-5.jpg
saat-saat-saatimin-kordonu-kisa-surede-bozuldu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-4.jpg
saat-saat-saatimin-kordonu-kisa-surede-bozuldu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-3.jpg

03 Ağustos 2024 14:49
Saat & Saat Firmasından Alışverişte Büyük Hayal Kırıklığı
Dönem sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 19:41

16 Mayıs 2024 15:54