Gökmen sonuçtan memnun değil

Saat & Saat Forum Gaziantep Kabalığı

30 Aralık 2023 03:00

İzmir Agora AVM'den aldığım saatin kordon kısmında kararma olduğunu fark ettim. İzmir'de olmadığım için Gaziantep Forum AVM'de bulunan şubeye gittim ve durumu anlattım; ancak kendisinin mağaza müdürü olduğunu söyleyen bayan, değişim olmayacağını, saati teknik servise göndereceklerini ve gerekirse kordonun değiştirilip verileceğini belirtti. Ben de bunun saçma olduğunu, sıfır bir saat aldığımı ve kordon değişimi değil, saat değişimini istediğimi söyledim. Cevap olarak 'öyle bir şey olamaz, kişiye göre ayarlanmış' dedi. Biz de bunun saçma olduğunu ve kabul etmediğimizi bildirdik. Bunun üzerine bize kapıyı gösterdi ve resmen mağazadan kovdu. Doğal olarak bu terbiye dışı harekete tepki gösterdik. Orada bulunan erkek personel, titreyerek bize saldıracak kıvama geldi ve 'gidin, nereye şikayet ederseniz edin, hadi hadi' diyerek bizi kovdu. Böyle insanları nasıl çalıştırıyorsunuz? Paramızla rezil oluyoruz. Firmanızdan üç tane saat aldım ama Forum Gaziantep'teki bu kişiler yüzünden artık size güvenim kalmadı. Acil dönüş istiyorum.

03 Ocak 2024 13:41 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında mağaza ürünün kullanıldığını tespit etmiş ve arıza için teknik servise gönderilmesi gerektiğini iletmiştir. Kullanılmış ürünlerin koşulsuz değişimi mümkün değildir. Saygılarımızla

Gökmen
03 Ocak 2024 13:44

Mağazadan kovmak ne demek istediğiniz yere şikayet edin ne demek. Ayrıca 15 günlük ürün Tüketici Hakları gereği koşulsuz değişir beceremiyorsanız yapmayın bu işi. Vitrin ürününü liste fiyatından satıp oluşan deformasyonu kabullenmeyen sizleri kınıyorum.

11 Aralık 2024 16:35

12 Kasım 2024 09:53
Saat & Saat Şubesinde Tamir Faciası: Sağlam Saatime Hasar Verdiler
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Saatin Kordonu Hemen Koptu, Değişim Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet Yaşadım

18 Ağustos 18:11
Heva sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 17:50

22 Ağustos 2024 18:22