Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Ruby's Glam Haksız İptal Edilen Bölgesel İncelme Paketi

18 Nisan 2024 19:58

Ruby's Glam firmasından 15 Aralık 2023 tarihinde 5.500 TL ödeyerek aldığım bölgesel incelme paketim, ilgili firma tarafından haksızca iptal edilmiştir. Seanslarımın yarısından fazlasının kullanılmamış olduğu, ilgili yetkili tarafından söylenmesine rağmen öncelikle 'seanslarınız bitti' şeklinde yanlış bilgi verilmiştir. Daha sonra ilgili merkeze gidip görüştüğümde, 15 Aralık tarihinde aldığım paketi en fazla 3 ay kullanabileceğim ve firma yetkilisi tarafından Aralık ayından bu yana 5 ay geçtiği, 26 Şubat tarihinden beri gitmediğim için seansları kullanamayacağım ve paketin iptal edildiği söylenmiştir. Bana verilen satış sözleşmesinde '4-6 ay içinde geçerlidir' ifadesi yer alırken, gittiğim seans sonrası bana imzalatılan kağıtta tükenmez kalemle sonradan eklenmiş olabilecek 'maksimum 3 ay geçerlidir' ifadesi gösterilmiştir.

Bana karşı herhangi bir çözüm önerisi sunulmamış, aksine firma yetkilisi tarafından sorunun kaynağının ben olduğum yönünde çirkin bir tutum sergilenmiştir. Tüm şikayet haklarımı saklı tutarak, yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesi için gereken tüm bildirimleri ilgili mercilere yapacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29

27 Mart 2024 13:36

Rabia Ünlü Güzellik Merkezi Mağduru

17 Temmuz 2023 12:36
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Lazer Epilasyon Paketi İçin Yıllar Sonra Haksız Borç Talebi

27 Ekim 2025 11:31