RS Servis Mini Onarım Sorunu

RS Servis Mini Onarım Sorunu
29 Kasım 2023 11:00

Yenibosna RS servisine aracımı götürdüm ve tırnak kadar bir alanın boyasız göçük onarımını istedim. Ancak, ekstra boya yapılması gerektiğini söyleyerek 2000+KDV ek ücret talep ettiler. Boya yaptırmak istemediğimi belirttiğimde ise "mevcut durumu düzeltmek için mecbur boyamamız gerekiyor ve ek ücret almalıyız" diyerek mini onarımdan faydalanmamı engelliyorlar. Bu durum insanları zor durumda bırakıyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

29 Kasım 2023 11:32 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Servis Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Servis Genel Merkez

Feyyaz sonuçtan çok memnun

27 Nisan 2025 13:08
Tampon Onarımı Sonrası Yaşanan Sorunlar
Şahinde sonuçtan hiç memnun değil

Şahinde
28 Aralık 2024 19:44
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 13:17
RS Servis İlgisizliği Ve Müşteri Mağduriyeti
RS Servis İlgisizliği Ve Müşteri Mağduriyeti
Bahadır sonuçtan çok memnun

RS Servis Mini Onarım Hizmetinde Yetersiz İlgi ve Yüksek Fiyat Deneyimi

Bahadır
22 Mayıs 2025 01:12
"Öncelikle Merhabalar RS Servisten p**** hanım arayıp gerekli bütün bilgilendirmeleri yapmıştır kendisine bu konudan dolayı teşekkür eder bu kadar kısa sürede çözüleceğini düşünmemiştim konuyla ilgili kafamdaki bütün soru işaretlerini pelda hanım kaldırmıştır kendisine bir kez daha teşekkür ederim"
Bayram sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2023 20:56
"Benimle iletişime geçen müşteri temsilcisine ilgi ve alakalarından dolayı ve yıllık izinde olmalarına rağmen telefon açıp konu takipçisi olduğu söylemesi bile beni çok memnun Eti çok teşekkür ediyorum. Mağduriyetimizin giderilmesi endişem olmuştu böyle liyakat sahibi insanlar iş başında olması insan sevindiriyor"