Royal Caribbean Cruises Setur - Oasis Of The Seas Batı Akdeniz Gezisi Kara Turu Ayıplı Hizmet

24 Mayıs 2024 16:32

12-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Oasis Of The Seas ile Batı Akdeniz Turuna İzmir’den 6 kişilik grup ile katıldık. Satın alma işlemimizi Setur aracılığı ile gerçekleştirdik. Tarafımıza gönderilen programda kara turlarında Türkçe rehber hizmeti bulunduğu bilgisi de yer alıyordu. Rehber tarafından gönderilmiş olan rotanın toplam tur bedeli kişi başı 395 Euro iken tüm rotayı satın almak isteyenlerin indirimli olarak 350 Euro ödeyebileceği belirtildi. Grubumuzda yer alan 6 kişinin tamamı, tüm turları kişi başı 350 Euro nakit ödemek sureti ile satın aldık. Söz konusu kara turlarında ekte taahhüt edilen hizmet tarafımıza tam olarak verilmedi. Programda yer alan noktalara tam gidilemediği gibi, tura başlangıç saatleri çok geç planlandığı için geziler çok geç saatte başladı ve bu sebeple zaman sorunu yaşandı. Ulaşım için toplu taşıma kullanıldı. Rehberin kusurlu tutumu sebebi ile serbest zaman aralığı verilmedi, bu sebeple de yeme, içme programları son derece sıkışık bir zaman diliminde acele ile yapılmak zorunda kaldı. Detaylarını e mail ile (E**** D**** // Royal Caribbean Rezervasyon3 r***********@rccl.com.tr; Royal Caribbean Turkiye c*****@rccl.com.tr) tarafınıza ilettiğimiz seyahatimizdeki kara turlarına ilişkin şikayetimizi iletiyor ve tarafımıza verilen ayıplı hizmet sebebi ile ödemiş olduğumuz bedelin kişi başı 350 Euro bedelin ½’sinin iadesini talep ediyoruz. Banka bilgilerimiz e mail ile tarafınıza iletilmiştir.
Ş***** Ş**** B*******

Miray Cruises Turunda Program İptali Ve Mağduriyet

16 Ağustos 2025 10:37
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Gemi Turunda Eksik Bilgilendirme Ve Ciddi Mağduriyet Yaşadım

27 Kasım 2025 13:11
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Tur Sonrası Ek Masraflarımız Karşılanmadı

Ertuğrul