Rossmann Domol Fırın Temizleyici Spreyi Bozuldu

Rossmann Domol Fırın Temizleyici Spreyi Bozuldu
Rossmann
18 Mart 2024 12:185.705
Yeşim'in Teşekkür Mesajı
Marka yetkilisi benimle çok hızlı bir şekilde iletişime geçti ve ürünümü yenisiyle değiştirebileceğini, ya da eğer istersem ücretinin iade edilebileceğini söyledi. Ürünümü en yakın mağazadan hiç sorun yaşamadan yenisiyle değiştirdim. Sorunumu hızlıca çözdükleri için çok teşekkür ediyorum

Rossmann dan almış olduğum Domol fırın temizleyici çok az kulanmış olduğum halde püskürtme spreyi bozuldu. İçi neredeyse ağzına kadar dolu. Şimdi kullanamıyorum. Param boşa gitti. Ayrıca bu ilkte değil ikinci kez başıma geliyor. Daha önceden de bir kez daha yine aynı şey olmuştu. Püskürtme Spreyi bozulmuş mecburen çöpe atmıştım. Şimdi tekrar başıma gelince çok sinirim bozuldu. Dopdolu şişe çöp oldu. Verdiğim paraya yazık oldu

18 Mart 2024 12:48 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

19 Mart 2024 15:09

Merhaba 19.03.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

28 Mart 2024 23:54

Rossmann Domol Sprey Sorunu ve Yanıtsız Kalan Müşteri Hizmetleri

Elif
3 Mart 2025 21:313.045

Rossmann mağazalarından Domol Fırın ve Izgara Temizleyici Sprey aldım. Aynı ürünü daha öncelerinde aldığım zaman bozuk ç...

Rossmann Sprey Başlığı Çalışmıyor

Melda
31 Ağustos 2023 18:371.307

Rossmann'dan Domol ızgara temizleyici aldım fakat püskürtmüyor akıyor alta doğru yardımcı olur musunuz. Sanırım sprey kı...

1 Yorum

Tümünü Gör
Rossmann Vücut Spreyi Sprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Rossmann Vücut SpreyiSprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Enise
Mersin Forum Rossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Mersin ForumRossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Dilara
Rossmann Fırçasız Ürün Gönderildi!

Rossmann FırçasızÜrün Gönderildi!

Rabia
Rossmann Ürün Açık Bir Şekilde Geldi!

Rossmann Ürün AçıkBir Şekilde Geldi!

Şükran
Kentpark Rossmann'dan Aldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Kentpark Rossmann'danAldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Rossmann'dan Beklemediğim Olay

Rossmann'danBeklemediğim Olay