Gamze sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 23:39

Merhabalar, aracımın kaza sonrasında kaskonun tanımladığı Rent a Car'dan araç geldi. Aracı yaklaşık 1 ay civarında uzatıp kiraladık ve yaklaşık 100 bin TL gibi bir ödeme yaptık. Değiştirip başka yerden kiralamak istemedik. Aracım çıkana kadar bu aracı kullandım. Teslim ettiğimde ise aracın sağ aynasının altında ve lastiğinde küçük hasarlar tespit edildi ve görsel atıldı. Bunun karşılığında araç değer kaybettiği için 88 bin TL gibi bir ödeme yapılmamız istendi. Kaza yapmadığım ve çizmediğim durumlarda aracın sorumlusunun ben olduğum söylendi. Garip olan şu ki, araç kaskolu. Ben aracı park ettiğim anda kimin ne yaptığını nasıl fark edip tutanak tutup polis çağıracağım? Toplamda bu araca bir ay içerisinde istenen 188 bin TL yazık sadece. Lütfen bu kurumdan araç kiralamayın, ben maalesef ki ödememi yapmak zorunda kaldım. Sizin sorumluluğunuz dışında fark etmeniz ve tutanak tutmanız imkansız. Kaskolu deyip güvenip lütfen bu kuruma gitmeyiniz, yeniden bir araba parası ödemek zorunda kalırsınız.

Rıza

Aracı teslim ederken evrak imzaladınız mı

Merhaba Gizem Hanım, son durum nedir. Benim başıma da böyle bir şey geldi

Gamze
Gamze

Maalesef ödemek zorunda kaldım çünkü bir sürü imza attım tabi bakmadan

Derviş sonuçtan hiç memnun değil

Derviş
31 Mayıs 2024 21:42

30 Mayıs 2024 13:14
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
12 Temmuz 2024 16:20