Robx R7 Robot Süpürgem Çalışmıyor

Ayşe
23 Ağustos 2023 18:14

Cihaz çalışırken birden durdu. Ben elektrik kesildi diye düşündüm sonra çevrimdışı göründü. Kısa süre sonra harita eski haritaya döndü. Daha önce de sürekli harita yeniyordu. Cihaza uygulamadan asla ulaşamıyorum. Manuel de çalışmıyor. Uygulamayı güncelleyim dedim uygulamaya asla giremiyorum. Daha 1 yıl olmadı. Yaşadığım mağduriyetin haddi hesabı yok. O kadar parayı boşuna mı verdim. Mağduriyetim giderilsin lütfen

profile profile

Furkan

Bende de aynı sorun var, şarj istasyonundan ayırıp odanın ortasında bir yerde çalıştırmayı denediğinizde cihaz tepki vermiyor veya ışığı yanmıyorsa yüksek ihtimalle sorun bataryanın ölmüş olmasıdır, ben yeni batarya siparişi verdim, direk sitesinden değil internette uyumlu bir çok güvenilir mağaza var onların birinden temin ettim, eğer sorunumu çözerse buraya bilgi vereceğim, robx aldığım için fazlasıyla pişmanım, kimseye önermiyorum

Furkan

Yeni bataryayı bugün taktım ve tüm sorun çözüldü, ayrıca süpürgenin havalandırma kısmında reset tuşu var yeni bataryayla birlikte resetlerseniz daha sağlıklı olur, şu an sıfır almış gibi performansla kullanıyorum. Türkiye'de ki bir çok servis maalesef ya ilgisiz ya da çok pahalı kendi işimizi kendimiz halletmek zorundayız.

Süleyman

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, ne yaptınız? Problemi çözebildiniz mi?

15 Aralık 2023 13:13
Fakir Bağlantı Hatası Haritasında Hata!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
29 Temmuz 2024 17:06
Ecovacs Robot Süpürge Ve Media Markt Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
02 Aralık 2023 18:00