Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Cihaz Bağlantı Hatası

25 Ekim 2023 23:59

Roborock Q7 max Wi-Fi ve uygulama sorunu yaşıyorum. Uygulamaya kullanıcı adı ve şifre girmek için kod al diyor ama siliniyor diye hata veriyor. Hiçbir şekilde kod gelmiyor uygulamaya giriş yapamıyorum. Bir yardım edin. Çok fazla deneme diye şimdi de yine hata

04 Kasım 2023 09:40

Trendyol satıcısından 20 Ekim 2023 tarihinde Roborock Q7 Max robot süpürge aldım. Süpürgeyi açıp kurulum gerçekleştirmeye çalıştık ancak cihazın Wi-Fİ'si telefonda görünmüyordu. Roborock firması ile mailleşerek sorunu çözmeye çalıştık ancak tarif ettiklerini şeyleri yapmamıza rağmen cihaz düzelmedi ve bize cihazda sorun var gibi görünüyor yazdılar. Buna istinaden 2 gün sonra kusurlu ürün olarak iade talebi oluşturduk ve fotoğraflarla bunu destekledik. Cihaz ellerine ulaşmasına rağmen ürün hala incelemede görünüyor ve bana cihaz açıldıysa kullanıcı hatası gibi dönüş olabileceği ve incelemenin 21 gün süreceği söyleniyor. Trendyol satıcı daha iyi ilgilenirler diye onlardan alıyoruz yaşadığımız mağduriyete bakın. Ayrıca ben zaten yeni bir Robot aldım kusurlu ürüne ihtiyacım yok. Ücret iademin bir an önce yapılmasını talep ediyorum. Ama şunu da belirteyim. Roborock Q7 max pişmanlıktır. Roborock en iyisi diye aldık bu sorunu yaşadık. İthalatçı garantili diye garanti belgesi bile gelmiyor. QR kod var okutun diyorlar başka sayfaya yönlendiriyor.

04 Kasım 2023 09:35

Trendyol satıcısından 20 Ekim 2023 tarihinde Roborock Q7 Max robot süpürge aldım. Süpürgeyi açıp kurulum gerçekleştirmeye çalıştık ancak cihazın Wi-Fİ'si telefonda görünmüyordu. Roborock firması ile mailleşerek sorunu çözmeye çalıştık ancak tarif ettiklerini şeyleri yapmamıza rağmen cihaz düzelmedi ve bize cihazda sorun var gibi görünüyor yazdılar. Buna istinaden 2 gün sonra kusurlu ürün olarak iade talebi oluşturduk ve fotoğraflarla bunu destekledik. Cihaz ellerine ulaşmasına rağmen ürün hala incelemede görünüyor ve bana cihaz açıldıysa kullanıcı hatası gibi dönüş olabileceği ve incelemenin 21 gün süreceği söyleniyor. Trendyol satıcı daha iyi ilgilenirler diye onlardan alıyoruz yaşadığımız mağduriyete bakın. Ayrıca ben zaten yeni bir Robot aldım kusurlu ürüne ihtiyacım yok. Ücret iademin bir an önce yapılmasını talep ediyorum. Ama şunu da belirteyim. Roborock Q7 max pişmanlıktır. Aldırmayın. Roborock en iyisi diye aldık bu sorunu yaşadık. İthalatçı garantili diye garanti belgesi bile gelmiyor. QR kod var okutun diyorlar başka sayfaya yönlendiriyor.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Wi-Fi Ve Uygulama Sorunu

20 Ekim 2023 11:28

Roborock S7 Uygulama Bağlantı Sorunu

19 Kasım 2024 21:37

Roborock Cihaz Telefonla Eşleşmiyor.

Büşra
05 Haziran 2023 23:32