Robo'nun Kalitesiz Ürünleri!

17 Mayıs 2024 16:5813.469
18 Mayıs 2024 10:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba iletişim bilgilerinizi yazar mısınız konu hakkında yardımcı olalım

Yorumlar(6)

Robo masaj aleti aldım. Fakat hiç çalışmadı. Bu Kadir Ezildi reklamı yapyordu. Aslında hiçbiri güvenilir değilmiş. İnandım aldım. Çok pişmanım. Ben emekliyim. Parayı sokakta bulmadım. Eğer iade almazsaniz. Tüketici hakem hey. Gideceğim. Lütfen masaj aletini alın. Ya da çalışan aletle değıştirin.

Firma çok ilgisiz. Telefonlara bakmıyorlar. Mailime cevap vermediler. 2kere mesaj attım geriye dönüş yapmadılar. Kendi sitelerinde videolarında yedek akü hediye yazmasına rağmen tek akü geldi. İşleri güçleri müşteri yanıltmak. Bu kadar ciddiyetsiz bir firmadan alışveriş yaptığım için çok pişmanım. Herkese bunu anlatacağım. Müşteri haklarına şikayet edeceğim.

Musa
Benzer Şikayeti Var
25 Aralık 2025 11:41

Ya bozuk ya eksik gönderiyorlar müşteri hizmetleri diye bir şey yok zaten uzak durulması gereken ilk firma

10 Kasım 2025 16:56

Robo Türkiye firmasından masaj aleti aldım şarj kablosu çıkmadı ayrıca şarj girişi de bozuktu firmayı aradım ide edin denildi iadesini yaptım 17 ekimde hala ücret iadem yapılmadı 1089 TL sorunumla ilgilenmediler şikayet var a da yazdım hiçbir sonuç alamadım başkaları kandırılmasın yazık herkese de anlatacağım bu sorumsuzluğu

11 Aralık 2024 19:32

Robo ev aletleri firmasından tırmanma aleti aldım ama 3. Binişimde pedalları çalıştıran tellerin dış kabloları parçalandı ve teller kopmaya başladı. Kesinlikle kullanılmaz halde mağduriyetimin giderilmesini ve ücret iademin yapılmasını istiyorum

Eki aç
Eki aç

Şarj Ünitesi Eksik Gönderildi, Ücret İadesi Yapılmadı

Robo Türkiye’den yaklaşık 4 ay önce internet üzerinden dikey şarjlı süpürge satın aldım. Ürünü teslim aldığımda paketten...

İade Sürecinde Ücret İadesi Gecikmesi

Robo Türkiye’den #401383 numaralı siparişimle “robo el simülasyon masaj aleti-1” adlı ürünü kredi kartı ile satın aldım....

Tümünü Gör
Robo Spor Aletini İade Etmek İstiyorum, Paramı İstiyorum!

Robo Spor Aletiniİade Etmek İstiyorum, Paramı İstiyorum!

Dilek
Robo Çadır Şişirme Pompası Sıkıntılı!

Robo ÇadırŞişirme Pompası Sıkıntılı!

Murat
Robo Bitik Pil Sorunu, Şarj Olmuyor

Robo Bitik PilSorunu, Şarj Olmuyor

Sadi
Robo Üründe Şişirme Pompası Yok!

Robo ÜründeŞişirme Pompası Yok!

Serkan
Robo Marka Ürün Çalışmıyor Ve Parçaları Eksik