Tatar sonuçtan memnun

Rent Go'da Erken Araç Teslimi İçin Ekstra Ücret Şoku

05 Kasım 2024 15:04
Tatar'ın Teşekkür Mesajı
“Keşke şikayet aşamasına gelmeden sorun çözülseydi. Ama yine de sorunun çözülmesi ve para iadesi yaptıkları için teşekkürler Rent Go.”

Ben GAP Havaalanında 31.10.2024 saat 10:30 teslim almak, GAP Havaalanında 02.11.2024 saat 14:30 teslim etmek üzere Rent Go da araç kiraladım. Havaalanına saat 10 da vardığım için gidip aracı istedim. Herhangi bir şey söylemeden aracı teslim ettiler. Aracı gününde saat 14:30 teslim ettim. Ancak daha sonra kredi kartımdan 165,15 TL çekilmiş. Bu durumu Rent Go müşteri hizmetlerine ilettim. Aracı 20 dakika erken aldığım için kesinti yapıldığını söylediler. Dedim bunu başta söyleseydiniz ya aracı almayacaktım ya da erken getirecektim. Dediler biz size söyledik. Ama kesinlikle böyle bir şey söylenmedi. Zaten işlem yapan asık suratlı ve hiç konuşmuyordu. İlgisizdi.

05 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

05 Kasım 2024 15:42

Umarım hatayı düzeltir ve ilgili personelinizi uyarırsınız

06 Kasım 2024 15:17

06 Kasım 2024 16:57

Her şeye rağmen iyi bir deneyim oldu. Teşekkürler Rent Go.

06 Kasım 2024 16:59

Sinan
10 Ağustos 2023 18:43
Ömer sonuçtan çok memnun

Rent Go Araç Kiralama İade Olmayan Depozito

Ömer
23 Eylül 2024 16:18
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Araç Kiralama Sonrası Ücret İadesi Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Numan
16 Haziran 2025 10:34
rent-go-arac-kiralama-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-4.jpg
rent-go-arac-kiralama-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-3.jpg
rent-go-arac-kiralama-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-2.jpg
rent-go-arac-kiralama-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-1.jpg
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
19 Kasım 2023 21:02
"Gayet ilgililerdi çok teşekkür ederiz"
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Yarım Saatlik Gecikme İçin Tarafıma Çıkarılan Yüksek Tutar

Muhammet