Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Renault Austral'de Rüzgar Ve Balata Sesleri Şaşkınlık Yarattı

10 Aralık 2024 23:23

25 Ağustos da Erzurum ilindeki Renault bayiden sıfır austral satın alarak İstanbul iline doğru yola çıktım. Araç ile 80 km hızı geçtikten sonra inanılmaz şekilde rüzgar sesini araç içine aldığını fark ettim. Daha 100 km olmamış bir araçta bu denli rüzgar sesine anlam veremedim. Sanki aracın camı açıkmış gibi bir seyahat yapıyorum. Bu durum halen devam etmekte ve araçta çok kötü bir yalıtımın-fitil yapısının mevcut olduğunu anladım. Bir süre sonra ise aracın balatalarından ses gelmeye başladı. Her frene bastığımda o insanın içini titreten ses. 3.000 km gelmiş bir araçta balata sesi duymak? Enteresan bir durum. Yine direksiyonu olduğu yerde çevir iken gelen o kütür kütür ses? Yer sallansa o ses gelmez bence. (1) sene sonra araçta ne gibi arızalar daha çıkacak heyecanla bekliyorum. Bu belirtmiş. Olduğum durumları yaşayan başkaca araç sahiplerinin olduğunu ve aynı konulardan şikayet ettiğini de okudum ve hiç çözüme kavuşturulan bir sonuç göremedim hatta araç sahiplerinin hatalı çıktıklarını gördüm. Ayrıca Renault bugüne kadar bir defa bile şahsımla iletişime geçmedi. Daha önce almış olduğum sıfır araçlarda markalar defaten arayarak bir sorun olup- olmadığını sorarak ürünlerinin arkalarında olduğunu bu şekilde belirtiler. Aracı aldığıma gerçekten pişman ettiler.

20 Şubat 2025 23:25

2024 yılı ağustos ayında aldığım Austral marka aracımda aldığım günden itibaren iç aydınlatma kısmından tirim sesi hiç kesilmedi. Sadece bu değil fren balatasından gelen ses, multimedyanın kendi kendine kapanması, sol koltuktaki koltuk ısıtmanın ısı derecesi ile şoför koltuğundaki ısı derecesinin birbirini tutmaması klimayı açtığım zaman gelen o tirim sesi. Birçok yetkili servis ile görüşme sağladım ancak hiçbir servis kontrol amaçlı randevu vermiyor. Muhtemel servis yetkilileride bu aracın sorunlarından bıkmış olduğunu düşünüyorum.

profile profile
11 Aralık 2024 13:26 (Şikayetten 14 saat sonra)
15 Aralık 2024 01:14

Oluşturulmuş bir matbu yazı ile yazılan şikayetler kapatılmaya çalışılıyor. Sorunumun çözümünü geçtim tarafımla iletişime dahi geçilmedi. Renault mu? Pişmanlık

Barış
Barış

Merhabalar maalesef aynı sorunları bende yaşıyorum babadan Renault olmamızdan dolayı Megane ve sıfır Austral aldım. Araç sol kapıdan 90'dan sonra anormal ses geliyor ve ayrıca yağmurlu havada dizaynında bir sorun var sanki ön camdan akan su aynaların içine giriyor ve ayna ile camın görüş mesafesini kısıtlıyor inanın dün orta şiddetli yağmurda zor durumda kalıyordum

Evet aynı sorun benim aracımda da var. Kış aylarında bu durum daha net. Herhangi bir kapıyı açtığımda içerisi su doluyor. Çok büyük bir mühendislik hatası mevcut araçta. Bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum

Murat

Renault Austral Araç Hatalı Teker

Derya
01 Ağustos 2024 15:21
Renault Austral Araç Hatalı Teker
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Full Hibrit

Tuğrul