Renault Austral Araç Hatalı Teker

Renault Austral Araç Hatalı Teker
Derya
01 Ağustos 2024 15:21

Garantisi devam etmekte olan sıfır Austral Aracımın tekerinin yerle teması olmayan bölgeden yarılması mevcut. Günlerdir Renault 'dan talep oluşturmama rağmen dönüş bekliyorum. Fakat sürekli yönlendirilen arkadaşın beni arayacağı bilgisi veriliyor ama asla aranmıyorum. Bugün işe de gidemedim çünkü korkuyorum, nihayetinde teker bu benim canım söz konusu. Sürekli hava kaybımın sebebini sibop ya da tekerde vida olduğunu düşünürken fark edilen görseldeki yarıktan sonra artık aracıma binemez oldum. Bu araç garanti kapsamında ve kesinlikle yerle teması olmayan, tamamen hatalı lastik takılı bu aracı kullanmam Renault daki kimseyi güvenlik açısından rahatsız etmiyor demek ki ben 4 gündür aramama rağmen, benimle ısrarla iletişime geçilmedi.
Bana yönlendirildiği söylenen fakat beni arama tenezzülünde bulunmayan teknik uzman M***** Bey, kendisi biniyor olsaydı araca bu kadar rahat olur muydu merak içindeyim.
Servise kendim gitmek istedim, hayır biz yönlendireceğiz deyip beni eve ve arabasızlık mahkum etmenizi kınıyorum. Pazar oluşturduğumu hesaba katarsak 5. Günde bir insanın bir teker problemi nasıl bu kadar savsaklanabilir.
Eski aracımda Renault idi ilk defa bir problemim oldu ve hiç çözüm odaklı olmadığınızı fark ediyorum.

Bir an önce bana belirteceğiniz serviste aracımın tekerinin değiştirilmesini rica ediyorum.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 12:45
Yeşim sonucu yetersiz buldu

Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.

Yeşim
09 Mayıs 2024 02:36
Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 23:29
Yeni Aracın Bitmeyen Balata Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Yedek Parça Bulamıyorum

30 Haziran 2024 01:56